Dani_enterijera

Dani enterijera u Delta Cityju

 

Prodajna izložba „Dani enterijera“, na kojoj će biti izloženi klasični i moderni elementi kućnog eneterijera, kao i unikatni dekorativni predmeti, biće održana od 18. do 21.maja u Delta Cityju.
Na izložbi će biti predstavljeno preko 200 eksponata renomiranih domaćih proizvođača i distributera svetski poznatih brendova, ali i unikatni dekorativni predmeti primenjenih umetnika koji se bave dizajniranjem i izradom predmeta za kuću. Posetioci Delta Cityja imaće priliku da vide sve od komadnog nameštaja, rasvete, kamina, nameštaja za dnevne sobe, krovnih prozora koje je dizajnirao poznati svetski dizajner Karim Rašid, do kupatila i baštenskog nameštaja. Pored toga, biće predstavljena inovativna i moderna rešenja za opremanje i uređivanje stambenog prostora, od krupnih komada nameštaja do detalja koji ulepšavaju enterijer. Izložba će biti upotpunjena kolekcijom umetničkih lampi, zidnih satova i ručno rađenog unikatnog nameštaja.
Svi izloženi eksponati biće na prodaju, a cene artikala će se kretati od jeftinih do onih koji su označeni etiketom „luxurious“.

 

Povezana vest:  Syoss Full Hair 5: punija kosa u pet dimenzija