Nagrada za kompaniju Mega 

megaNa 47. Sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije kompanija Mega osvojila je diplomu za kvalitetan proizvod i estetski izgled izložbenog prostora što predstavlja jedno od najvećih priznanja koje se izlagačima dodeljuje na Sajmu nameštaja. 
Na štandu kompanije Mega ove godine s posebnom pažnjom predstavljena su dva brenda tapeta i ekskluzivna kolekcija zavesa i draperija Fillenc. Kolekcija tapeta čuvenog nemačkog arhitekte Hadija Teranija po prvi put u Srbiji predstavljena je na Sajmu nameštaja, a svoju premijeru imao je i brend Architects Paper. Specifičnosti brenda Architects Paper su mnogobrojne, a veliki deo tapeta iz ove kolekcije radi ručno, dok se jedna specijalnom tehnologijom dobija odlepljivanjem slojeva kamena sa stena. 
Idejno rešenje i realizaciju štanda potpisuje arhitekta Snežana Vesnić, a realizaciju arhitekta Tijana Petrović i dizajner enterijera Srđan Satarić. 
Kompanija Mega bavi se distribucijom dekorativnih tkanina (drapera, zavesa, mebl štofova) garnišni, tapeta i drugih materijala neophodnih za ulepšavanje životnog i radnog prostra. U ponudi su takođe i negorivi materijali koji ispunjavaju B1 standard iz kolekcije FR One namenjeni opremanju hotela i javnih objekata. Tapete, zavese, draperije i mebl štofovi uvoze se iz Belgije, Italije, Francuske, Španije, Nemačke, Velike Britanije i mnogih drugih evropskih zemalja, a sve ih karakterišu vrhunski kvalitet i dizajn.

Tim koji dobija: Nikola Lojanica, direktor kompanije Mega, Tijana Petrović, arhitekta kompanije Mega, Srđan Satarić dizajner enterijera Mega
Povezana vest:  „Odliv mozgova“ i Srbija: Kako ih zadržati...