Škotska u Beogradu

Spektakularnim nastupom škotskog benda Red Hot Chilli Pipers obeleženo 200 godina od rođenja Džordža Balantajna

Nenad_Jezdic,Aleks_Robertson, i Predrag AmizicJedan od najpoznatijih brendova na svetu, škotski viski Ballantine’s, slavi ove godine svoj veliki jubilej, 200 godina od rođenja George Ballantine tvorca ovog popularnog pića. Kompanija Pernod Ricard Srbija priredila je ovim povodom u četvrtak, 12. novembra veliku proslavu u klubu Supermarket, na kojoj su specijlani gosti bili članovi škotskog benda Red Hot Chilli Pipers, poznatog u svetu po obradama velikih pop i rok hitova na gajdama i bubnjevima.
Slavlje povodom dvestote godišnjice rođenja tvorca Ballantine’s-a, čija su inovacija, mašta i preduzetništvo odigrale značajnu ulogu u pozicioniranju škotskog viskija kao vodećeg međunarodnog pića, obeležio je dinamičan nastup škotskog benda koji nikoga od prisutnih zvanica nije ostavio ravnodušnim. Pored uživanja u svirci, svi ljubitelji prepoznatljivog Ballantine’s ukusa bili su u prilici da se kroz prezentaciju brend ambasadora Ballantine’s-a, g-dina Aleksa Robertsona upoznaju sa tajnama neponovljivih ukusa svih viskija iz bogate Ballantines porodice. 
Tokom prepodneva Pipersi su održali i mini koncert za sve Beograđane u Knez Mihailovoj ulici. Šetajući i svirajući na gajdama kroz centar grada, u tradicionalnim škotskim kiltovima, bend je nakratko preneo Beograđanima atmosferu iz zemlje kolevke najpopularnijeg pića na svetu.

Povezana vest:  Nova globalna kampanja Tommy Hilfiger slavi snagu zajednice