4._kolektivno_vencanje

Kolektivno venčanje 20. maja ispred Starog dvora
 
Tradicionalna manifestacija „Kolektivno venčanje” ove godine će se održati u nedelju, 20. maja, ispred Starog dvora. Sudbonosno „da” na četrnaestoj „Svadbi za maštanje” reći će 200 parova koji prvi put stupaju u bračnu zajednicu. Venčanje će, kao i prethodnih godina, za mladence biti besplatno, a  dobiće i brojne poklone sponzora.
I ove godine biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi, a autobus za  dobrovoljne davaoce biće postavljen na Trgu republike.
Nakon ceremonije venčanja, predviđeno je da se svi mladenci prošetaju u  koloni do Skadarlije, a u restoranu „Velika Skadarlija” biće završni susret sa novinarima i kraj ovogodišnjeg kolektivnog venčanja.
Uveliko pristižu i prijave za naredno, 15. kolektivno venčanje. Zainteresovani se mogu prijaviti  radnim danima od 12 do 15 sati na brojeve telefona  063/8833-220, 011/3691-258 ili putem sajta www.kolektivnovencanje.com.
Manifestacija kolektivnog venčanja nastala je 1999. godine i s vremenom je prerasla u turističku, privrednu, kulturnu i humanu misiju. Svečanost direktno prenosi Prvi program RTS-a i RTV Studio B.

 

Povezana vest:  LIFESTYLE CHOCOLATE - PRVA DOMAĆA FUNKCIONALNA ČOKOLADA– novi proizvod Eugen Chocolate-a iz Novog Sada