Ceda_Cvorak,_grupa_Luna_i_Ivan_Gavrilovic

Poslednje humanitarno okupljanje poznatih ove sezone u klubu Mr. Stefan Braun
 
Poslednji VIP humanitarni ponedeljak u devetoj sezoni rada kluba Mr Stefan Braun, okupio je brojne estradne ličnosti koje su se odazvale pozivu da pomognu najugroženijima, i usput uživaju u veseloj atmosferi i šarenim koktelima do ranih jutarnjih časova.
Pevačice Maja Nikolić i Goga Sekulić, u društvu mlade glumice Marije Petronijević,  prihvatile su poziv da uđu u šank i animiraju  goste „lebdećeg kluba“ da doniraju novac za osnivanje „Kuće svetlosti“, prvog rehabilitacionog centra za pomoć sleporođenoj deci. Humanitarnoj akciji su se pridružili i pevači Dado Polumenta, Ivan Gavrilović, Čeda Čvorak i pevačice grupe „Luna“, Filip Mitrović i mnogi drugi.
Program su vodili TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević koji su se pobrinuli da humanitarna licitacija potpisanog dresa fudbalera Saše Ilića prođe što uspešnije. I ovog puta, za odličnu atmosferu tokom večeri zaslužni su bili šarmantni barmeni i raspoloženo osoblja kluba na devetom spratu.
Institucija dobre zabave, klub Mr Stefan Braun, i naredne sezone nastaviće da uspešno organizuje brojne humanitarne akcije, dok za veliku žurku sledeće subote, povodom završetka zimske sezone, pripremaju brojna iznenađenja.

 

Povezana vest:  MasterCard Premium program donosi niz benefita za korisnike Gold, Platinum, World i World Elite kartica