David_Beckham_2

Olimpijski ambasador Dejvid Bekam slavi moć uređaja Samsung GALAXY Note
 
Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti bežičnih komunikacija i sponzor Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu 2012, danas je predstavila ekskluzivan novi video u kom nastupa sportista svetskog glasa Dejvid Bekam, Samsungov zvanični ambasador Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.
Taj video, koji predstavlja jedinstvene funkcije uređaja Samsung GALAXY Note, prikazuje Bekamovo neverovatno fudbalsko umeće koji izvodi melodiju Betovenove „Ode radosti“ šutirajući niz fudbalskih lopti u zid visok skoro 5 metara koji je sačinjen od bubnjeva. Bekam koristi veliki ekran uređaja GALAXY Note da napravi plan kojim će redom šutirati na bubnjeve. Potom koristi S Pen da prokomentariše fotografiju i postavi je na Fejsbuk, kako bi ovekovečio taj doživljaj i odmah ga podelio sa sedamnaest miliona svojih obožavalaca.
„Uzbuđen sam zbog partnerstva sa Samsungom, zvaničnim sponzorom Olimpijade 2012. u Londonu, mom rodnom gradu“, izjavio je Bekam. „Nadam se da će svi doživeti tu Olimpijadu i uživati u njoj kao nikada ranije.“
Kompanija Samsung će ponuditi i premijum paket nadogradnje softvera korisnicima uređaja GALAXY Note širom sveta, kako bi im pružila još bolji doživljaj. Premijum paket softvera uključuje napredne aplikacije za beleške, alatke za veću produktivnost i nadogradnju Android 4.0 OS. Ovo unapređenje softvera je krenulo u Nemačkoj 10. maja i postepeno će se pojavljivati na tržištima drugih regiona.
GALAXY Note predstavlja revolucionarnu novu kategoriju mobinih uređaja. Zadržavajući potpunu prenosivost smart telefona, imersivan veliki ekran ovog uređaja i napredne funkcije unošenja olovkom pružaju nove mogućnosti za stvaranje, predstavljanje i razmenu sadržaja uz jedinstvenu spontanost i izražavanje sopstvene ličnosti. GALAXY Note i dalje dobija velike pohvale korisnika širom planete, a nedavno je prešao cifru od 5 miliona prodatih primeraka, samo 5 meseci od lansiranja.
Samsung, svetski Olimpijski partner u oblasti opreme za bežične komunikacije će predstaviti najnovije smart telefone uključujući i GALAXY Note u Olimpijskom selu i širom Londona za vreme Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

 

Povezana vest:  Savršeno iznenađenje za Dan zaljubljenih