Vitalis_JOGURT_Musli

NOVI DR.OETKER VITALIS MUSLI SA JOGURTOM I JAGODAMA

Vitalis musli sa jogurtom i jagodama je novi ukus muslija iz kompanije Dr.Oetker koji omogućava da dan započnete lagano i zdravo i obezbeđuje neophodnu snagu i energiju za svakodnevne obaveze. Sastavljen je od izbalansirane mešavine integralnih zobenih pahuljica, hrskavog kornfleksa, jogurta i komadića jagoda koje daju poseban i osvežavajući ukus. Bogat je vlaknima, B1vitaminom, gvožđem i magnezijumom.

Povezana vest:  Harison Ford nikome nije najavio svadbu

Brinući o zdravlju ljubitelja kvalitetne hrane, Dr. Oetker je na ambalaži svojih proizvoda postavio informaciju o preporučenim dnevnim potrebama, kao i njihovoj nutritivnoj i kalorijskoj vrednosti. Vitalis musli za celu Evropu se proizvode u fabrici u Bilefeldu, u Nemačkoj gde je i počela tradicija vrhunskog Dr. Oetker kvaliteta, davne 1891. godine.

Da podsetimo, na našem tržištu, na raspolaganju su Vitalis musliji: Dvostruka čokolada, Multi-voće, Med-badem, Koštunjavo voće i Čoko-badem. Prvi nudi luksuz dvostrukog čokoladnog ukusa, sa odličnom mlečnom i prefinjenom crnom čokoladom, koja sadrži 70% kakao delova. Vitalis krispi plus Multi-voće je carski doručak za sve ljubitelje punog voćnog ukusa, s brusnicama, suvim grožđem i jabukama. Kako je proizveden bez dodatka šećera, voćni Vitalis ne goji, a daje vašem telu samo željene, preko potrebne materije. Vitalis krispi plus Med-badem donosi zadovoljstvo uživanja u krckavim bademima i brižljivo izabranom medu. Vitalis Koštunjavo voće je kombinacija bogatog ukusa hrskavih badema, lešnika i pekan oraha.

Povezana vest:  Nastavak humanitarne akcije „Bitka za bebe“ u restoranu „Tabor“