John Lithgow glumi u seriji „Dekster”

johnOmiljeni junak nezaboravne humoristične serije „Treći kamen od Sunca”, John Lithgow, pojaviće se u četvrtom ciklusu serije „Dekster” i to u ulozi negativca – masovnog ubice Trinitija. Poznati komičar ima pred sobom težak zadatak – da uverljivo odigra sasvim drugačijeg junaka, i isto kao što je izazivao smeh gledalaca, sada im utera strah u kosti.
I, dok nestrpljivo očekujete nove epizode Dekstera preporučujemo vam da u njegovim avanturama uživate čitajući treći, upravo obavljeni naslov o njemu u izdanju izdavačke kuće Portalibris – „Dekster u mraku”! U pitanju je novi nastavak serijala čiji je autor Jeff Lindsay. 
Dekstera nije potrebno posebno predstaljati. On je najneobičniji od svih detektiva, policajaca, od svih koji tragaju za zločincima. On je ubica zlikovaca. U trećoj knjizi serijala o Deksteru ovaj junak će se naći u potpuno nepoznatoj situaciji. Napušta ga Mračni Putnik, njegov alter-ego, tajni glas koji mu poput šestog čula pomaže u poduhavtima i Dekster po prvi put i sam može da postane žrtva jer se upliće u slučaj surovih ubistava na Univerzitetu u Majamiju…

Povezana vest:  Sajam tekstila koji povezuje Srbiju i Tursku još jednom u Beogradu