delta_city

HUMANITARNA AKCIJA U DELTA CITYJU
 
Humanitarno-prodajna izložba „Naš mali doprinos, ima veliku vrednost“ biće održana u subotu i nedelju 26. i 27.maja, od 10 do 20 časova, na centralnom atrijumu šoping mola Delta City.
Reč je o prodaji unikatnih predmeta koje su izradile osobe ometene u razvoju, na radnim terapijama u kreativnim radionicama, u okviru svojih udruženja. Predmeti će biti prodavani po simboličnim cenama. Cilj ove izložbe je da se prikupi što više novca za udruženja koja pružaju pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, kao i da se javnost više upozna sa radom tih udruženja.
Organizator ove humanitarne akcije je firma „Orient Emporium“ u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalne politike, Institutom za mentalno zdravlje Palmotićeva i udruženjima koja pružaju pomoć osobama sa invaliditetom i problemima mentalnog zdravlja (MNRO Zvezdara, MNRO Novi Beograd, Udruženje Pohvala Ruci, Udruženje Panda, Udruženje stanari doma sa telesnim invaliditetom, Udruženje za edukaciju i podršku grupa, Udruženje IDE i Udruženje Talos).

 

Povezana vest:  PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA – Studije na jednom od 100 najboljih svetskih univerziteta