Stilizuj_se_u_USCE_SC_2

Idealna kombinacija za nezaboravno veče
 
Finalisti akcije „Stilizuj se u UŠĆU“ prošetali svoje maturske kombinacije po poslednjim svetskim modnim trendovima. Pobednici dobili vaučer za šoping iz snova
Prvi put u Srbiji maturanti su imali priliku da učestvuju u jedinstvenoj akciji pod nazivom „Stilizuj se u UŠĆU“, tako što su putem Fejsbuk aplikacije osmislili najlepšu odevnu kombinaciju za veče koje će pamtiti do kraja života.
Deset finalista koji su se u od 7. do 25. maja takmičili u kreiranju što boljeg „outfita“ za matursko veče, bili su manekeni na jedan dan, promovišući svoje odevne kombinacije poznatih svetskih brendova u Cinema cafe-u u UŠĆE SC.
Maturanti su kroz aplikaciju „Stilizuj se u UŠĆU“ na Fejsbuk stranama UŠĆE SC i Stil Magazina mogli da osmisle svoju idealnu matursku kombinaciju.
Na osnovu broja „lajkova“ odabrano je deset finalista, a potom je modni žiri i broj poena koje su maturanti dobili u aplikaciji, odlučili dva pobednika. Pobednici akcije osvojili su po vaučer od 750 evra za šoping iz snova.
Svi zainteresovani su imali priliku da svakog vikenda u toku trajanja akcije od 16 do 20 časova u UŠĆE SC dobiju korisne savete stiliste kako da odaberu svoju idealnu matursku kombinaciju.
Akciju su organizovali UŠĆE Shopping Center i „Stil“ magazin.

 

Povezana vest:  Paris Hilton optužena za posedovanje droge