Sergej_Trifunovic_i_Bojana_Stamenov

PIVO SA BOGATIM NASLEĐEM – AMSTEL PREMIUM PILSENER

Olivera_Nikodijevic,_direktor_marketinga_i_Jurijeen_van_'t_Hoff,_globalni_brend_menadzer_za_AmstelU bašti beogradskog kafića „Haus“, kompanija Ujedinjene srpske pivare, članica Heineken grupe, organizovala je žurku povodom predstavljanja nove ambalaže Amstel piva. Među mnogobrojnim gostima našli su se i poznati voditelj Ivan Ivanović, TV lice Marina Kotevski, pevač Aleksa Jelić, radio voditelji Dare i Mare, a poznati ženski bend Frajle, bio je zadužen za sjajnu atmosferu. Iznenađenje večeri bio je Sergej Trifunović sa svojim bendom „Arhivska zabava“. Na opšte oduševljenje svih, bendu se na sceni pridružila i pevačica vrhunskog glasa Bojana Stamenov, kao i hip-hop muzičar Skaj Vikler koji su dodatno razgalili publiku.

Povezana vest:  Povodom Evropskog dana borbe protiv raka kože Udruženje dermatovenerologa Srbije započinje Kampanju besplatnim pregledima kože

Nova ambalaža simbolizuje spoj tradicije Amstela i modernih tokova u dizajnu. Amstel Premium Pilsener od sada je dostupan u boci zelene boje, koja predstavlja svežinu, prirodu, život i sigurnost. Zlatna boja etikete predstavlja tradicionalni simbol piva vrhunskog kvaliteta. Amstel Premium Pilsener, sa 5% alkohola, savršeno je osveženje za predah i uživanje u  kvalitetno provedenom vremenu sa prijateljima.

Povezana vest:  Oriflame Izbor za naj majku i ćerku u ponedeljak