CELLU_DEST_07

Vichy CELLU. DESTOCK je poput intenzivne dijete

Vichy CELLU.DESTOCK za 28 dana smanjuje obim, a za samo sedam dana ublažava izgled »narandžine kore«. Specifičnost ovog preparata je u holističkom pristupu rešavanju problema prekomernog obima i izgleda kože koji podseća na koru narandže. Proizvod će biti na raspolaganju u promotivnom pakovanju (300 ml), po posebnoj ceni 30 % manjoj od regularne.

Neki delovi tela genetski su programirani za »skladištenje« masnoće iz organizma (bokovi, zadnjica, bedra), pa su mnogo manje podložni efektima dijete. Tamo gde se završavaju delovanje i delotvornost dijeta nastupa Vichy, sa svojom ekspertizom i proizvodom CELLU.DESTOCK. Laboratorije Vichy su ovaj proizvod razvile u saradnji sa stručnjakom – nutricionistom, jer se radi o problemu koji je tesno povezan sa ishranom.

Povezana vest:  Britanija - pastir postao zvezda

CELLU.DESTOCK je mnogo više od anti-celulit preparata jer, osim svog dejstva na celulit, obezbeđuje i vidan napredak u procesu mršavljenja.

LipocidineTM: ubrzava izlučivanje masnoća, podstičući sintezu SIRT-1 proteina koji tokom dijete pokreće izlučivanje lipida. Kada telo iz hrane dobija premalo kalorija, do izražaja dolazi poseban gen koji se stara o izlučivanju masnoća. On podstiče sintezu SIRT-1 proteina, koji adipocitima nalaže izlučivanje masnoća – i telo gubi na težini.

Povezana vest:  ETIHAD ERVEJZ ORGANIZUJE NIZ GLOBALNIH DOGAĐAJA ZA ZAPOŠLJAVANJE KABINSKOG OSOBLJA

Čisti kofein (5%): pojačava izlučivanje masnoća, delovanjem na enzim fosfodiestrazu, koji u organizmu »koči« lipolizu (proces topljenja masnoća). A kofein koči delovanje ovog enzima i, na taj način, pospešuje izlučivanje masnoća.

Međusobno delovanje LipocidineTM i kofeina obezbeđuje ubrzano izlučivanje masnoća i ublažavanje izgleda »narandžine kore«, čak i na delovima tela otpornim na dijete.

KLINIČKI DOKAZANA DELOTVORNOST PROIZVODA

Povezana vest:  Radno vreme za praznike Maxi, Shop&Go, Tempo, Tempo Express

7 dana za ublažavanje izgleda »narandžine kore«.*

* Celulit pri nabiranju kože stiskanjem. Klinička ocena 49 žena.

28 dana za smanjenje obima.**

**Klinička ocena smanjenja obima masnih naslaga na bokovima, bedrima i zadnjici 49 žena.

EKSKLUZIVNI TEST delotvornosti novog proizvoda, U SARADNJI SA LEKAROM – NUTRICIONISTOM, dokazao je efekat proizvoda Cellu.Destock na ubrzavanje rezultata dijete.

Proizvod Cellu.Destock dostupan je u ovlašćenim Vichy apotekama od aprila.