NVS_10425_P&N_BV_anti-age_1_1

Nove NIVEA Visage maramice uklanjaju šminku i dubinski čiste

Maramice Pure Effect 3-u-1 temeljno čiste lice

NIVEA_Visage_Piling_maramice_3u1_1063x844Tokom dana, koža lica izložena je taloženju prašine, soli, šminke, sebuma i zagađivača iz okoline. Ukoliko se koža ne očisti temeljno, pore se blokiraju pa čak i najbolje kreme neće pomoći. U stvari, mogu samo da odmognu. Nanošenje kreme bez prethodnog čišćenja će učiniti da nečistoće sa površine kože prodru još dublje u kožu, što dalje može izazvati pojavu mitisera i akni. Kožu bi trebalo čistiti dva puta dnevno.

Povezana vest:  Letnje klizanje u Ledenoj Gradskoj hali u Beču

NIVEA Visage predstavlja praktične dnevne piling maramice Pure Effect 3-u-1, koje inovativnom formulacijom sa trostrukim delovanjem uklanjaju šminku, dubinski čiste i sprečavaju iritacije.
Maramice Pure Effect 3-u-1 temeljno čiste lice i uklanjaju mrtve ćelije, a ekstrakt kore magnolije ima efikasna antibakterijska i umirujuća svojstva. „Zbog tog trostrukog delovanja formulacije rezultati na mladoj koži su impresivni“, objašnjava dr. Neuhoff iz NIVEA Centra za istraživanje kože.

Povezana vest:  Pametna kupovina u vreme korone

Mekša strana maramice Pure Effect 3-u-1 dubinski čisti i uklanja šminku sa lica i vrata. Piling strana maramice koristi se posebno za uklanjanje mrtvih ćelija kože u T-zoni, a aktivni sastojak magnolije pomaže u prevenciji nastajanja novih nečistoća bez iritacija kože.

Okvirna cena: 363 din.

Nežne, sveže i prirodne – NIVEA Visage Pure&Natural maramice

NIVEA_pure_&_natural_Refreshing_Cleansing_WipesNove NIVEA Visage Pure&Natural maramice za čišćenje lica brzo uklanjaju sve nečistoće sa lica, uključujući  i šminku. Sadrže organsko argan ulje, organsku aloe veru i minerale koje osvežavaju i hidriraju kožu lica. Ne sadrže silikone, parabene, boje i mineralna ulja, a i 95 posto njihovog sadržaja je prirodnog porekla. Lako su razgradive.
Praktične, ultra-meke i prirodne Pure&Natural maramice izrađene su od viskoze i održavaju prirodnu ravnotežu kože. Brzo i jednostavno se koriste – u jednom koraku čiste i uklanjaju sve tragove šminke i nečistoća sa lica.

Povezana vest:  Aleksandar Radojičić sa ćerkicom Ajom ofarbao uskršnja jaja

Okvirna cena: 363 din.