pierre_cardin 

Revija Pjera Kardena večeras u Beogradu
 
Čuveni francuski modni dizajner Pjer Karden koji boravi u Beogradu predstaviće večeras svoju novu kolekciju za 2012/13. od 200 modela.
Kardenova revija biće prikazana na Dan francuske mode, 9. juna u bašti Belog dvora, na humanitarnom modnom događaju u okviru “Beogradskih noći mode“.
Ovaj tradicionalni modni događaj ove godine nosi naziv “Sun Moon & Stars Belgrade Fashion Nights 2012“.
Humanitarna Fondacija princeze Katarine zajedno sa organizatorima revije se potrudila da korist od ovog događaja ima i veliki broj mališana u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije za koje su prikupljene velike količine hrane, odeće i obuće.
Najvredniji poklon dobiće Dom za nezbrinutu decu “Hristina Markišić“ u Aleksincu, gde će biti napravljena specijalna senzorna soba koja pomaže u razvoju dece ometene u razvoju.
Ovaj humanitarni događaj organizuju princ Aleksandar i princeza Katarina zajedno sa ambasadorom Francuske u Srbiji Fransoa Gzavijeom Denijeom i modnom agencijom “Fabrika“.
Univerzitet Megatrend koji je proglasen jednim od najvećih privatnih univerziteta u Evropi danas će u 12 sati Pjer Kardenu dodeliti titulu “počasnog doktora“.

 

Povezana vest:  Jelena i Novak po prvi put o roditeljstvu