Pobednici_kviza_Olimpijac

POZNATI POBEDNICI SPORTSKOG KVIZA „OLIMPIJAC“
 
Pobednici sportskog kviza „Olimpijac“ Aleksandar Đurić, Aleksandar Marjanović, Novak Maletin i Marko Ćitić dobitnici su putovanja na Olimpijske igre u London, zahvaljujući Telenoru, generalnom sponzoru Olimpijskog tima Srbije.
U polufinalu kviza, koje je održano u prostorijama Telenora, učestvovalo je 36 igrača, od kojih je 12 prošlo u finale. Finalisti su odigrali četiri partije, nakon čega su bili poznati pobednici.
Paket aranžmani za pobednike sadrže avionsku kartu, hotelski vaučer, po jednu ulaznicu za sva nadmetanja naših sportista, i džeparac.
Telenor je pokrenuo kviz „Olimpijac“ sa ciljem da se tokom olimpijske godine podigne svest, pre svega, o uspesima domaćih sportista, i dodatno promoviše Srećko, maskota Olimpijskog komiteta Srbije.
„Olimpijac“ ima bazu od 10 000 pitanja, od kojih su mnoga pripremljena na osnovu informacije iz monografije „Olimpijski vekovnik“, najmerodavnijeg izvora podataka iz istorije srpskog olimpizma. Za potrebe polufinala i finala osmišljeno je dodatnih 2000 pitanja.
Za nešto više od mesec dana koliko je takmičenje trajalo učestvovalo je više od 16 000 igrača. Zbog velikog uspeha kviza Telenor je odlučio da kviz nastavi da postoji i nakon finala sa dodatnih 2 000 pitanja u svojoj bazi.

 

Povezana vest:  VOLONTERI UREDILI STEPIN LUG U VELIKOJ VOLONTERSKOJ AKCIIJI “NAŠ BEOGRAD”