beogradska_arena

Beogradska Arena postala Kombank Arena

 

Komercijalna banka Beograd i Arena Beograd potpisale su ugovor o pravu korišćenja imena Kombank Arena u narednih pet godina, saopštili su danas potpisnici ugovora. Komercijalna banka je pravo da beogradska Arena koristi naziv Kombank Arena dobila kao najbolji ponuđač u postupku javnog konkursa za izbor naslovnog sponzora tog objekta čiji je osnivač Grad Beograd.

Povezana vest:  Belgrade 10k – početak priprema za veliku nike trku

U zajedničkom saopštenju Komercijalne banke i Arene navedeno je da će novac koji će po osnovu ugovora dobiti Arena biti iskorišćen za „revitalizaciju i funkcionalna poboljšanja objekta Arene, koja ima nameru da u narednom periodu intenzivira aktivnosti na organizovanju vrhunskih sportskih, muzičkih, pozorišnih, artističkih i ostalih umetničkih i zabavnih događaja, po kojima se već afirmisala u ovom delu Evrope“.

Povezana vest:  DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”, DOMAĆI GLUMCI U ULOGAMA PRINCEZA I HEROJA

Dodaje se da je cilj Komercijalne banke da se „pod njenim imenom, I oko njenog imena, koje je postalo sinonim uspešnog bankarstva u Srbiji, okupljaju najveća svetska imena iz oblasti sporta, umetnosti i drugih oblika javnog nastupanja i učini ih još bližim nego do sada i Beograđanima i ostalim građanima Srbije i regiona“.

U postizanju što boljih rezultata Arena će koristiti iskustva slicnih objekata u Evropi i njihovih korisnika prava imena, kao što su arene O2 u Londonu, Pragu i Berlinu, Mediolanum u Milanu, Turk Telekom u Istanbulu.

Povezana vest:  Deca pomažu deci: Lepota života je u različitosti

Novo imen Arene, kako je najavljeno, biće promovisano početkom septembra, nakon završetka prve faze estetskog usklađivanja spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda Kombank Arene.