Impresivne_haljine_i_frizure

HENKEL UZ PLESAČE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U LATINO-AMERIČKIM PLESOVIMA
 
Dvorana sportskog centra „Šumice“, u nedelju 17. juna, ugostila je učesnike Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima. Više od dve stotine parova takmičilo se za titulu najboljih a bili su podeljeni u pet starosnih kategorija, od pionira, mlađih omladinaca, omladinaca, starijih omladinaca do seniora. U gracioznim pokretima i atraktivnim koreografijama najpopularnijeg plesnog pravca uživalo je više od 1500 prisutnih ljubitelja sambe, rumbe i ostalih latino ritmova koji su aplauzom bodrili svoje favorite.
Pri izboru najboljih parova, internacionalni tim sudija iz Italije, Austrije, Francuske i Srbije, nije imao ni malo lak zadatak. Pobednici u kategoriji pionira koji su osvojili najviše simpatija i najmlađi učesnici prvenstva su Gačić Nikola i Gačić Natalija iz Plesnog kluba Latinodance. Pobednički par za mlađe omladince bio je Janković Matija i Velićković Ivana iz Plesnog kluba Aurora, a titulu najboljih omladinaca osvojio je par Kraljević Nedeljko i Čavkunović Nora iz Plesnog kluba Latinodance. Najbolji stariji omladinci su Filipović Ignjat i Sikimić Ivana iz Plesnog kluba Vračar, dok su u kategoriji seniora nagradu odneli Lazareski Bojan i Novak Tjaša iz Plesnog kluba Beodance
Pored plesnog umeća, frizura je svakako kao deo celokupnog stajlinga i veoma važan element prilikom nastupa. Stoga se ove godine Henkel pobrinuo za savršene frizure najboljih takmičara i finalistima u svim kategorijama darovao poklon pakete sa proizvodima iz svog portfolija. Četrdeset parova finalista zablistalo je na plesnom podijumu zahvaljujući neverovatnom plesu i besprekornom učinku Henkelovih proizvoda iz Taft, Syoss i Fa asortimana.

 

Povezana vest:  Obeležavanje godišnjice Džeksonove smrti