savrsen_soping_vikend
Šoping vikend dobre zabave Delta City-ju

Delta City u periodu od 29.juna do 1.jula, u saradnji sa magazinom Story, organizuje šoping vikend zabavu, kojom će zvanično početi sezona velikih letnjih rasprodaja u ovom šoping- molu. Zabavni program organizovan je na centralnom atrijumu uz muziku DJ-a, a pored dobre muzike posetioci će moći da uživaju i u prvim letnjim sniženjima i brojnim drugim zabavnim sadržajima koje nudi Delta City.
Pored sniženih cena omiljene garderobe, obuće i aksesoara, najveću pažnju posetilaca svakako će izazvati finale ovogodišnjeg Nivea New Faces izbora za nova lica, koje će se održati u subotu u 21h u centralnom holu.
I ove godine izbor Nivea novih lica, organizaciji Modnog studija Click i magazina Joy, izazvao je veliko interesovanje, a pored profesionalnog uspeha i šanse koju izbor donosi, devojke će se boriti i za vredne nagrade. Pobednice će dobiti profesionalni ugovor sa Modnim studiom Click i snimanje editorijala za magazin JOY. Pored toga Erste banke poklanja platnu karticu sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, a agencija Sun Line atraktivno letovanje u Tunisu. Nova Nivea lica dobiće i stipendiju za školovanje na Univerzitetu Metropolitan.
Nivea, generalni partner ove akcije pripremio je vredne poklon pakete i to haljine londonske dizajnerke Nicole de Main koja je na svetskom nivou dizajnirala pakovanje Nivea Soft krema, a čiji rad je, nakon učešća na London Fashion Week-u i naša publika mogla da vidi uživo na beogradskoj

Povezana vest:  DONACIJA ZA UČENIKE SA MENTALNO-INTELEKTUALNIM INVALIDITETOM