meme_1

Počinje BNU
Dvanaest Mladih dizajnera na reviji YOUNg walk i koncert infinity quintet-a
 
Povodom otvranja druge beogradske nedelje umetnosti, 1. JULA u 20h, ODRŽAĆE SE REVIJA MLADIH DIZAJNERA YOUNG WALK NA NAXI PLAŽI ISPRED ušće shopping centra, U SARADNJI SA MODNOM AGENCIJOM FOX i FRIZERSKIM SALONOM HAIRLOVERs.
Cilj nam je da afirmišemo i promovišemo studente dizajna i mlade dizajnere iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije proglasiće najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera.
Žiri čine: Ania Nebrenchina – dizajnerka i tvorac brenda Roi et Moi, Tijana Pavlov – dizajnerka, Miša Obradović – modni fotograf i Nenad Janjatović – modni urednik magazina ELLE Srbija.
Od 47 pristiglih prijava, BNU tim odabrao je 12 mladih dizajnera koji će se sa po dva svoja modela prikazati na reviji. Ana Ilić, Jovan Stevanović, Ljiljana Adamov, Emina Ćorić, Zorana Stojanović- Pavlović, Zorana Stojanović, Rea Mrdalj, Danica Aleksić, Manuela Manojlović, Nataša Đorđević, Maja Milenković i MEME Fashion, dizajnerski dvojac Elena Dušej I Milijana Kević boriće se za titulu najperspektivnijeg mladog dizajnera.
Pobednika očekuje: ugovor sa BNU timom oko organizovanja autorske revije na narednom BNU-u, editorijal u BNU žurnalu i promocija kolekcije.
DJ set mladog i uspešnog pisca i DJ-a, Danijela Čehranova muzički će upotpuniti reviju. Posle revije, u 21h na Naxi Plaži biće priređen koncert Infinity Quintet-a, finalista takmičenja Ja imam telenat.
Ovo je tek početak. BNU traje do 8.jula i okupiće oko 200 umetnika i dizajnera iz cele Srbije i prirediće 10 radionica, Beogradsku pijacu umetnosti, predstavu, izložbe i još mnogo toga.

 

Povezana vest:  Hemofarm fondacija donirala pet miliona dinara Vršcu i Šapcu