kate_middleton_11

Kejt Midlton trpi stalna poniženja od kraljice Elizabete

 

Odnosi između Elizabete II i Kejt Midlton postaju sve gori, tvrdi jedna princezina prijateljica, dodajući da britanska kraljica uživa da javno ponižava suprugu svog unuka Vilijama. Ista osoba, koja se predstavila kao bliska prijateljica Kejt Midlton, kazala je za magazin „Life&Style“ da kraljica neprestano maltretira princezu.

Povezana vest:  “VESELI INDIJANCI” U DELTA CITYJU

Sve je, navodno, počelo kada je kraljica ponovo objavila jedan stari tekst u kojem se „od svih osoba na dvoru koje nisu kraljevske krvi zahteva da se poklone svaki put kada se sretnu sa nekim od članova kraljevske porodice“. Iako predodređena da i sama jednog dana stupi na britanski tron, Kejt je prinuđena da klekne kad god se nađe pred nekim od članova porodice svog muža.

Povezana vest:  Izlazi knjiga Montevideo, Bog te video

Isti izvor navodi da je kraljica ponovo uvela ovo pravilo samo da bi ponizila mladu princezu, „da je podseti da je, iako veoma popularna, manje značajna od kraljice i bilo kog drugog člana kraljevske porodice“.

-Kraljica to čini iz čiste ljubomore. Ona zavidi Kejt Midlton na popularnosti i čini sve da je podseti na njeno poreklo – ističe princezina prijateljica.

Povezana vest:  Konkurs za h.ART@FAKT 3 / Prolećni Inkluzivni Bazar Rukotvorina