USCE Open Air, Zeljko VasicKoncert Goce Tržan, saveti astrologa, škola radio voditeljstva i joga na najvećoj letnjoj manifestaciji UŠĆE Open Air

Tokom ove nedelje sve posetioce manifestacije UŠĆE Open Air očekuje mnogo zabave, koncerata, sportskih aktivnosti i zanimljivih radionica.

Goca Tržan, popularna pop pevačica, održaće u subotu, 14. Jula, od 20 časova, besplatan koncert na glavnoj bini kod Naxi plaže, i svojim hitovima obradovati sve posetioce.

Besplatni tretmani lica i masaže očekuju sve pripadnice lepšeg pola u sredu, 11. jula, od 18 časova, u Ženskom kutku, a trening joge u subotu, 14. jula, od 18 časova, rezervisan je za dame posvećene svom duhu i telu.

Povezana vest:  Filmsko predavanje: "Vampiri danas: banalizacija jednog mita" u subotu, 03. septembar u 19:00 u Domu omladine

Školu radio voditeljstva održaće u četvrtak 12. jula, od 18.30 časova, Ivana Drobnjaković, voditeljka Naxi radija, koja će najmlađima otkriti tajne voditeljskog zanata, a u času kapoere i plesnom nastupu orijentalnog plesa u četvrtak, 12. jula od 18.30 časova uživaće svi koji vole tajanstvene i izazovne orijentalne plesove.

Karaoke takmičenje „Pevaj, recikliraj i osvoji” na programu je u sredu 11. jula od 20 časova, uz podršku Fondacije za povraćaj i reciklažu limenki Recan. Talentovani takmičari koji ostvare najbolji plasman mogu osvojiti „mp4 plejer”. Karaoke takmičenje biće održavano svake srede.

Povezana vest:  Obeležen dan deteta uz Plazma keksiće za decu

Takmičenje „Potraga za blagom” organizovano je u petak, 13. jula od 18 časova za sve posetioce sa avanturističkim duhom, a oni koji vode brigu o svojim kućnim ljubimcima na edukativnim radionicama dobiće savete veterinara, ali i saznati sve o vakcinaciji životinja u okviru Orca vikenda u subotu i nedelju od 18 do 21 čas.

Ljubitelji sportova  i dalje mogu potpuno besplatno da koriste termine za košarku, mali fudbal i odbojku na pesku, ali i isprobaju padel na prvom padel terenu u ovom delu Evrope.

Povezana vest:  ZAJEČARSKO CRNO – PRAVO CRNO PIVO