Joseph_Morgan_VD3

Ko je novi glumac Vampirskih dnevnika?!

 

I dok se očekuje repriziranje prve dve sezone Vampirskih dnevnika na TV Prava u septembru, kako saznajemo, a onda i dugoočekivana treća sezona Dnevnika, glumci su zauzeti snimanjem nove, četvrte sezone. U drugoj sezoni smo upoznali i novog negativca, zgodnog ali opasnog Klausa Mikaelsona, koji je uz pomoć Elene uspeo da postane hibrid.

Povezana vest:  OD 14. NOVEMBRA, RADNIM DANIMA U 14 ČASOVA NA TV PRVA, Počinje horor serija “VAMPIRSKI DNEVNICI”

Klausa igra Britanac Joseph Morgan koji je glumio u hit filmovima ‘Besmrtnici’, ‘Gospodar i ratnik’ ali i ‘Aleksandar Veliki’. Rođen je 16. maja 1981. u Londonu, a do 11 godine živio je u Swanseau, (Wales). U Londonu je pohađao i Central School of Speech and Drama. Ovog glumca visokog 180 cm BuddyTV je 2011. uvrstio na top lestvicu ‘najseksi glumaca sa TV-a’.

Povezana vest:  Epic Drama premijerno prikazuje 2. sezonu finske drame „Senke“

Za ulogu u ‘Vampirskim dnevnicima’ nominovan je za ovogodišnju nagradu Teen Choice Awards u kategoriji najboljeg TV negativca. Glumio je i u mini serijama ‘Ben Hur’ i ‘The Line of Beauty’. Inače, ‘Vampirski dnevnici’ ove godine imaju ukupno osam nominacija za Teen Choice Awards. Dodela Teen Choice Awards održat će se 22. jula.

Glavni glumci u seriji Vampirski dnevnici – Nina Dobrev i Ian Somerhalder već su neko vreme u srećnoj vezi. Zanimljivo je da će Paul Wesley u trećoj sezoni serije glumiti zajedno sa svojom suprugom Torrey DeVito. Treća sezona donosi gomilu zanimljivih zapleta a do početka prikazivanja ostaje nam da brojimo dane.

Povezana vest:  VAMPRISKI DNEVNICI, Nina Dobrev i Ian Somerhalder nastavljaju sa snimanjem “Vampirskih dnevnika”