Rođendan Ninamedie

ninamediaNajveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji novosadska agencija „Ninamedia“ obeležila je prošlog četvrtak, tačnije 12. novembra sedam godina rada.
Sa više od 100 zaposlenih i listom od 450 medija, koje ova agencija prati svakodnevno, „Ninamedia“ je i jedna od najvećih monitoring agencija u ovom delu Evrope.
Korisnici servisa ove agencije, koje čine više od 400 kompanija, organizacija i državnih instucija u zemlji i inostranstvu svakog dana primi oko 11000 izveštaja i analiza u vezi sa tekstovima i prilozima u medijima u Srbiji, svim bivšim jugoslovenskim republikama, Rumuniji i Bugarskoj.
Zahvaljujući bliskoj saradnji sa korisnicima razvili su neke od najsavremenijih sistema za obaveštavanje, slanje, pretragu i analiziranje medijskih objava, koji omogućavaju pristup informacijama u realnom vremenu, ali i korišćenje jedne od najbogatijih medijskih arhiva u Srbiji u kojoj je sakupljeno nekoliko miliona tekstova, priloga i emisija objavljenih u poslednjih pet godina.
Uz praćenje i analizu medija, ova kompanija pruža korisnicima i usluge istraživanja javnog mnenja, kao i organizaciju ispitivanja putem takozvanih „fokus grupa“, koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim prostorijama.
„Ninamedija“ otvara uskoro i korisnički servis u Novom Beogradu, koji će se nalaziti u sklopu poslovno-stambenog kompleksa „Belvil“. 

Povezana vest:  Znanje školaraca o pravilnoj ishrani značajno unapređeno