SPLAV_SAUND_TUBORG_041

Tuborg Beer Mix – potpuno novo osveženje
 
Nakon jedinstvenog plesnog performansa, Grapemania –  Flash mob, koji su javne ličnosti i plesači izveli u sredu na Trgu  Republike i na platou ispred TC Ušće, Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint nastavio je  dobru zabavu sinoć na splavu Sound. Svi gosti kluba, osim u odličnoj muzici uživali su i u plesu Tuborg amazonki, koje su posle ponoći  „prizvale“ osveženje na užareni splav, dok su svi gosti kluba mogli da
sa osveže novim pižem od grejpfruta i nane – jedini Radlerom na našem tržištu sa dva ukusa! Brojim beogradskim medijima, prisutnim na letnjoj žurci , pridruzili su se i voditeljka Marina Kotevski kao i Žarko Sakan , generalni menadžer marketinške agencije New Moment.
Brend Tuborg kompanije Carlsberg Srbija lansirao je na tržište Srbije prvi radler koji sadrzi mešavinu dva ukusa – grejpfruta i nane. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint je kombinacija svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog  voćnog soka od grejpfruta i nane.
Novi Tuborg radler je lagano, osvežavajuće piće sa samo 2% alkohola,  namenjeno užitku u vrelim letnjim danima. Radler predstavlja tradicionalnu kombinaciju piva i gaziranog bezalkoholnog pića i u početku se pravio mešanjem lagane sode od limuna i limete sa srednje-tamnim pivom, dok se danas obično izrađuje sa svetlim pivom.
Ovaj potpuno inovativni proizvod namenjen je svima koji vole da eksperimentišu, koji teže ka novim saznanjima i iskustvima i koji žele da se opuste i kvalitetno uživaju. Na našem tržištu, Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint se može kupiti u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33l i limenci od 0.5l.
Idealan je za konzumaciju bilo gde i bilo kad, naročito u opuštajućim trenucima u društvu prijatelja. Na našem tržištu su do sada bili dostupni radleri sa samo jednim ukusom, a nova kombinacija dva ukusa – grejpfruta i nane, pokretač je odličnog raspoloženja i prave letnje zabave.
U 2012. godini,  brend Tuborg promenio je svoj vizuelni identitet i dobio novi slogan  „Open for more!“ – „Otvori za više!“.

 

Povezana vest:  Nova kolekcija povodom 60-og rođendana Barbike