imlek_deciji_sajamPripreme za peti Imlek Dečiji sajam polako se privode kraju!

Sajam će se održati od 23. do 25. aprila 2010. godine u hali 3 Beogradskog sajma i kao na svim prethodnim održanim manifestacijama, i ovaj put planiramo da na licu svakog deteta i njihovih roditelja izmamimo osmeh zadovoljstva.
Jedan od pokazatelja budućeg uspeha je tempo, kojim se, kako novi, tako i stari, dobro poznati izlagači, prijavljuju kako bi uzeli učešće u ovoj manifestaciji, a podatak da je 95% hale popunjeno, govori sam za sebe.
Ono što mozemo da obećamo je raznovrsan dečiji program iz svih oblasti koje se bave našim najmladjima. Bogat izbor dečije konfekcije, kozmetike, igračaka kao i edukativni programi upakovani u zabavni okvir, ni ovoga puta neće izostati.
Učešće na sajmu će uzeti brojni domaći i strani izlagači koji će se truditi da svoj asortiman prilagode posetiocima raznim sajamskim popustima. Posetioci će imati priliku da na jednom mestu pronadju sve što je potrebno za svog najmladjeg člana, kao i da se informišu o najnovijim dešavanjima vezanim za dečiji svet.
Na V Imlek Dečijem sajmu, malisane očekuje igraonica na preko 150 metara kvadratnih u kojoj će moći da uživaju sva tri sajamska dana. Klovnovi, animatori, žongleri i glumci kroz brojne predstave, priredbe i takmičenja i neprekidnim programom na sportskom terenu, će se pobrinuti da svaki mališan bude zadovoljan.
Sa velikim zadovoljstvom ističemo da je Dečiji sajam postao tradicionalna manifestacija koju sa nestrpljenjem i radošću iščekuju i deca i odrasli.

Povezana vest:  Novi Bulgari dragulj nosi ime AQVA DIVINA