logo-House-of-FunKako da se zabavite u Herbal Essences House of Fun
Zar ne biste želeli da se uzdignete iznad svakodnevne rutine, u bestežinsko stanje uma gde ne postoje ograničenja i pravila, i gde je svako doba idealno za zabavu? Takva ideja može delovati kao fantazija, ali nemojte očajavati – svi znaju da vas Herbal Essences Uplifting Volume može odvesti na najegzotičnije mesto kada god poželite. Pripremite se za poletanje, i pozovite svoje najbolje prijateljice da učine isto. Postanite stanarka Herbal Essences House of Fun, posebne kuće u kojoj ćete imati priliku da tri meseca živite život o kom ste sanjale, sa dve najbolje drugarice u vašem privatnom kutku za zabavu.
Da biste ušli u zonu Herbal Essences nulte gravitacije i neprestane zabave, pozivamo vas da se prijavite na takmičenje Herbal Essences House of Fun i predstavite svoju verziju zabave iz fantazije, kako biste uzleteli do novih visina. Način na koji to možete učiniti je vrlo jednostavan… Izaberite svoju omiljenu fotografiju, postavite je na www.herbalhouseoffun.rs i pozovite što više prijatelja da online glasaju za vas od 15. marta do 25. aprila. Pobednica konkursa će biti izabrana na osnovu glasova posetilaca sajta, kao i glasova žirija.
A onda…
herbalhouseoffun.rsPobednica će, zajedno sa svoje dve najbolje drugarice, tokom maja, juna i jula, imati priliku da istraži najzanimljivije poglavlje svog života, bez prisustva bilo čega što bi ih sputavalo. Najsrećnije devojke će od 4. maja, kao stanarke Herbal Essences House of Fun, imati priliku da otkriju mesto posebno stvoreno sa ciljem da ispuni fantazije svake mlade dame. Na ulazu u kuću u kojoj čak i zidovi deluju kao da lebde, u oblaku mirisa bele mandarine i ružičastog koralnog cveta, devojke će sačekati mladi urbani umetnik uzletne karijere, Marko Đurovski.
-Herbal Essences i ja imamo svetu misiju – da izbrišemo dosadu iz života svake mlade žene. Znajući da kada imaš dvadeset godina, sanjaš o tome da živiš sa drugaricama u svom stanu gde ćete se stalno provoditi i praviti žurke, odlučili smo da vam podarimo upravo to: savršeno bekstvo u mesto najneverovatnijih maštarija – Herbal Essences House of Fun, gde stil života iz snova počinje od prvog dana kada uđete u kuću – kaže Marko.
Da biste bar na sekund videli kako izgleda kada se vaš najuzbudljiviji san ostvaruje, samo treba da otvorite bočice Herbal Essences Uplifting Volume šampona i regeneratora, i pustite zavodljive mirise da vas odvedu u čarobni svet čistog užitka. Ali zašto biste tu stali? Živite svoj san u potpunosti – prijavite se na takmičenje takmičenje Herbal Essences House of Fun.

Povezana vest:  Specijalna ponuda samo u Eucerin® partner apotekama