Kampanja Belgrade Beer Festa Biram da recikliram

Kampanja Belgrade Beer Festa „Biram da recikliram“ po četvrti put
 
Kampanja Belgrade Beer Festa „Biram da recikliram“, odvija se ove godine četvrti put, u saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan fondom i brojnim partnerima, pod sloganom „Zameni svoju limenku“. Na štandu društvene kampanje, koji će i ove godine biti postavljen ispred UŠĆE Shopping Centra, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svi punoletni posetioci koji donesu jednu praznu limenku, od 17h do 22h radnim danom i od 14h do 22h petkom, subotom i nedeljom, imaće priliku da odigraju društveno odgovornu igricu na temu reciklaže.
Pre početka same igrice posetioci na tablet računaru odabiraju brend limenke koji im najviše odgovara, a u ponudi su: Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas. Mogućnost da učestvuju u igri imaće i posetioci festivala, na Ušću, od 14. do 19. avgusta na štandu društvene kampanje. U zavisnosti od brzine rešavanja igrice i konačnog broja osvojenih poena 7 posetilaca će osvojiti vredne poklone, a svaki učesnik koji završi igricu dobiće na štandu kampanje poklon osveženje – limenku brenda koji je odabrao pre početka igre. Svaki učesnik je pozvan da praznu limenku svog omiljenog brenda ostavi na štandu društvene kampanje i na taj način pomogne očuvanje životne sredine. Recan fond za povraćaj i reciklažu limenki otkupiće sve limenke prikupljene tokom kampanje, kako ispred UŠĆE Shopping Centra, tako i na samom festivalu. Nagrade će biti dodeljene na glavnoj bini festivala, u nedelju 19. avgusta 2012. godine, a svi dobitnici će biti blagovremeno obavešteni. Nagrade za 7 prvoplasiranih su:
1. mesto: Putovanje za dvoje, koje dodeljuje turistička agencija Belvi Travel iz Beograda
2. mesto: Bicikl od aluminijuma, koji dodeljuje recan fond
3. mesto: nagrada odabranog pića pre početka igranja same igre (Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas) u težini pobednika za svaki od 5 navedenih brendova.
Budimo odgovorni prema životnoj sredini!

 

Povezana vest:  Nova bečka laboratorija - Dovoljna je samo jedna kap krvi