zaraSvaki građani Srbije 5 puta ušao u Zaru za četiri godine 

Vodeći modni brend u Srbiji – ZARA – u četvrtak 18. marta, obeležava četiri godine od otvaranja prve prodavnice na našem tržištu. 

Statistika pokazuje da je i pored velike konkurencije, ZARA i posle četiri godine vodeći modni brend u Srbiji. Od otvaranje prve prodavnice, četiri ZARE u Srbiji posetilo je više od 40 000 0000 ljudi, usluženo je 3 500 000 kupaca a prodato je 6 000 000 modnih artikala. Kvalitetni materijali, moderni dizajn i pristupačne cene ključ su uspeha tog španskog brenda. 

Povezana vest:  Završen 11. NLB KomBank Organic konkurs: 2.5 miliona za najbolje projekte organske proizvodnje

ZARA je deo španskog INDITEX-a, jednog od vodećih svetskih modnih distributera. Prva prodavnica ZARA otvorena je 1975.godine u centru La Korunje u Španiji. Danas je ZARA prisutna u 72 zemlje sveta i ima mrežu od 1600 prodavnice na atraktivnim lokacijama većih gradova. Međunarodno prisustvo ZARE svedoči o ideji da granice nisu prepreka deljenju jedinstvene modne kulture.

ZARU je u Srbiju dovela kompanija Delta Sport Grupa, franšizni partner ZARE i ostalih brendova Inditex Grupe. Franšizni ugovor sa Inditex Grupom potpisan je na osam godina za tržišta Srbije i Crne Gore. „Za četiri godine na oba tržišta otvorili smo prodavnice svih Inditex brendova – Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Bershka, Stradivarius i Pull and Bear. U narednom periodu planiramo da otvorimo još najmanje dest prodavnica, tako da će i građani u unutrašnjosti Srbije biti u mogućnosti da kupuju proizvode ovog popularnog lanca u svojim gradovima“, kaže Sanja Džaković, direktorka modne divizije Delta Sport Grupe. 

Povezana vest:  Osnovci u Srbiji stiču veštine za 21. vek: kritičko mišljenje i programiranje temelj savremenog obrazovanja

Povodom četvrtog rođendana, kompanija Delta Sport Grupa nagradiće svoje potrošače specijalnom rođendanskom akcijom „Četiri modne godine sa vama. Beogradska Zara u Knez Mihailovoj ulici, u četvrtak 18. marta, obradovaće svakog punog sata po četiri kupca, tako što će potrošačima koji se zateknu na kasama, uz kupovinu, dodeliti poklone. 

Delta Sport Grupa otvorila je za četiri godine četiri ZARA prodavnice u Srbiji, jednu u tržnom centru „Bazaar“ u Novom Sadu i tri u Beogradu – u Knez Mihailovoj ulici i tržnim centrima Delta City i Ušće. ZARA je takođe otvorena u Delta City-ju u Podgorici. 

Povezana vest:  Uticaj pandemije na mađarsku ekonomiju