viktor_troicki_2ATP INDIAN VELS, SERIA 1.000

Čeh porazio Troickog

 

Tomaš Berdih – Viktor Troicki 2:0 (6:1, 6:3)

 

Posle pobede nad Verdaskom Tomaš Berdih pobedio je i Viktora Troickog sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3). Meč je trajao 1:08 minuta u osmini finala na ATP turniru Indian Velsa. Berdih će se u narednom kolu sastati sa Rafaelmo Nadalom u borbi za prolaz u polufinale. Posle poraza Novaka Đokovića na teren je izašao i Viktor Troicki.

Povezana vest:  Đoković pobedio Mareja u egzibicionom meču u Njujorku

Prvi set završen je ekspresno (nisam uspeo ni dnevnik na prvom programu RTS –a da pogledam) za samo 30 minuta igre.

U nastavku meča, Troicki je delovao nervozno i nerapoloženo zbog loše igre a Čeh je na startu druge deonice meča već brejkno Troickog pa osvojio I svoj servis I zasluženo poveo sa 2:0 u srugom setu.

Povezana vest:  Janković: Nikada neću zaboraviti meč u Bratislavi

Krenuo je da servira Troicki i prekinuo, konačno lošu seriju i osvojio drugi gem u meču bez izgubljenog poena. Naredni gem, na svoj servis dobio je Čeh i poveo sa 3:1. Opet je Troicki bio na servisu i gubio sa 15:40 ali je sa vezanim poenima osvojio gem, prevashodno zbog dobrog prvog servisa. Generalno. Ipak, to je bilo to od Troickog u ovom meču.

Povezana vest:  WTA ROLAN GAROS 2013, Radvanjska opet prejaka za Ivanovićevu

Viktor je mnogo lakih lopti izbacio van terena ili su ostale u mreži tako da je to njega odvelo do poraza. Posle časa i osam ninuta igre Berdih je došao do prve meč lopte, na servis Troickog što je on to I odmah iskoristio