Smederevka

Redizajnirana i osvežena linija stonih vina Vinarije Tikveš, među kojima je i čuvena Smederevka

Vinarija Tikveš je tržištu predstavila novu redizajniranu liniju dobro poznatih stonih vina koja će od sada nositi oznaku kvalitetnih vina sa geografskim poreklom. Među ovim vinima su dobro poznati Smederevka, Žilavka, Kratošija, Vranac i Roze, od sada u novom modernom ruhu i poboljšanog kvaliteta.

Povezana vest:  Petrovaradinska tvrđava u saradnji Exita i Joko Ono postaje „Tvrđava mira“

Pored modernog dizajna, nove etikete i nove ambalaže, ljubitelje vina u Srbiji će obradovati i nova praktična rešenja u vidu navojnog zatvarača, koji će doprineti svežini i aromatičnosti ukusa dok je količina sumpor-dioksida (SO2) koja se nalazi u vinima, zahvaljujući modernim tehnologijama proizvodnje, svedena na minimum. Na ambalaži se nalazi i aplikacija „zelena tačka“ čime se skreće pažnja na društvenu odgovornost i nastojanje kompanije da zaštiti životnu sredinu uz upotrebu ambalaže koja može da se reciklira.

Povezana vest:  NATIONAL GEOGRAPHIC kanal na 12. Festivalu nauke

Redizajnom i lansiranjem novog vizuelnog identiteta vina Vinarija Tikveš nastoji da održi tradiciju u kvalitetu, pri tom posebno ističući njihovo geografsko poreklo, koje će potrošačima biti garant da su u pitanju vina koja nose kvalitet regiona sa kog potiču. Modernizovana linija će osvežiti tržište Srbije, obradovati verne potrošače, ali i privući nove ljubitelje Tikveš vina.

Povezana vest:  Dahlia Elite Model Look Srbija predstavlja finalistinje ispred Ušće Shopping Centra