Pijama_grupna

Party trka u pidžamama
 
U utorak 28. avgusta 2012. godine u 19h održaće se druga po redu Party trka u pidžamama. Ovo je veliki otvoreni trening na koji su pozvani svi koji vole da trče, da se druže i da taj dan urade nešto nesvakidašnje. Trčaćemo centrom grada u pidžamama i dobro ćemo se zabaviti. Nakon trčanja očekuje nas osveženje u vidu šejkova od sveže ceđenog voća u prostorijama kluba trčanje.rs u ulici Gospodar Jovanova broj 33. Na ovom mestu ćemo početi trening gde se svi trkači mogu presvući i ostaviti svoje stvari. Pronađite svoju najluđu pidžamu i ponesite je zajedno sa patikama za trčanje!
Road Runners Club Trčanje.rs je posvećen razvoju vrhunskih programa i najprijatnije atmosfere za rekreativno trčanje. Znanje, motivacija i podrška najvažniji su za pojedince koji se odlučuju da naprave prve trkačke korake.
Trcanje.rs vidi mrežu trkačkih klubova u Srbiji kao mesta dobre energije u kojima se okupljaju ljudi koji žive srećnije i aktivnije, a trke kao što je Party trka u Pidžamama imaju za cilj promociju zdravih životnih vrednosti i aktivnog načina života.

 

Povezana vest:  Beč ima službu za vlasnike uginulih ljubimaca