Zagrevanje za UrbanathlonFestival

Zagrevanje za Men’s Health Urbanathlon&Festival
 
U neformalnoj atmosferi kafića Monument ispred Ušće Šoping centra, glavni i odgovorni urednik Men’s Health-a, Ivan Radojčić, najavio je predstavnicima medija jedinstvenu gradsku trku Men’s Health Urbanathlon&Festival koja će se održati u subotu 8. septembra u Beogradu pod pokroviteljstvom kompanije Hemofarm. Pored predstavljanja trke, Ivan Radojčić je prisutnima najavio i zabavni program, nastupe poznatih DJ-eva i domaćih muzičkih zvezda, kao i aktivacije u kojima će moći da učestvuju svi posetioci manifestacije.
“Veliko nam je zadovoljstvo što po drugi put organizujemo ovako veliku manifestaciju. Drago nam je što ćemo usrećiti sve Urbanathlon-ce koji uživaju u ovakvom vidu sportskih aktivnosti, kao i sve zainteresovane posetioce koji će imati priliku da se zabave tokom celog dana za vreme Men’s Health Urbanathlon&Festival-a, jer i za njih pripremamo brojna iznenađenja” rekao je Ivan Radojčić tokom druženja ispred ŠC Ušće.
Nakon predstavljanja događaja, predstavnici medija imali su priliku da se oprobaju u različitim zabavnim sportovima koji se nalaze u okviru postavke Ušće Open Air, stoni tenis, stoni fudbal, popularni padel tenis i mnoge druge atraktivne discipline.
Men’s Health Urbanathlon&Festival prestavlja sjajnu priliku da sportisti i rekreativci, ali i oni koji vole dobru zabavu i adrenalin, testiraju svoju fizičku izdržljivost, spretnost, snalažljivost, kao i domišljatost u rešavanju različitih zadataka u urbanim uslovima. Ove godine, sve one koji budu želeli da bodre takmičare, očekuje i celodnevni Festival ispred Šoping centra Ušće, koji će obuhvatiti zabavni program uz mnoštvo igara za posetioce, nastupe poznatih DJ-eva i domaćih muzičkih zvezda kao što su koncerti grupe Zemlja gruva i pevačice Lejle Hot.
Ovogodišnji pokrovitelj Urbanathlona, Kompanija Hemofarm, konstantno unapređuje svoj bogat portfolio. Na događaju, Urbanathlon&Festival, Hemofarm će predstaviti novi proizvod Magnetrans, inovativan dodatak ishrani.
“Raznovrsnom ponudom OTC preparata i dokazanim kvalitetom naših, proizvoda, više od pola veka trudimo se da dostupnim preparatima doprinosimo zdravom načinu života uprkos vremenu u kom živimo, a koje karakterišu stalna izloženost stresu i nedostatak fizičke aktivnosti  – istakla je Olivera Beuković, rukovodilac produkt tima Hemofarma i dodala : “Naša ponuda bogatija je za još jedan proizvod. U pitanju je dodatak ishrani, Magnetrans® direkt granule 375 mg, zahvaljujući kome se u organizam na inovativan način unosi magnezijum koji aktivno učestvuje u preko 300 enzimskih reakcija značajnih za zdravlje čoveka. Magnetrans® direkt granule 375 mg deluje brzo i ponovo puni rezerve magnezijuma u organizmu i zadovoljava 100% dnevnih potreba. U narednom periodu Hemofarm će na tržište lansirati i druge proizvode namenjene svima koji brinu o prevenciji.
Partneri koji su podržali manifestaciju su – Ušće Šoping centar, Hilfiger Denim, Gillette i Toyota. Men’s Health Urbanathlon & Festival se već održava u 10 zemalja i ukupno 16 gradova na svetu. Prijavljivanje za Men’s Health Urbanathlon  je putem sajta www.urbanathlon.rs

 

Povezana vest:  Dow Jones Sustainability Index: Coca-Cola Hellenic i dalje globalni lider u društveno odgovornom poslovanju