MC_BG_Bul_Zorana_Djindjica

Inovirani Mercator Centar Beograd otvoren za potrošače 1. septembra

U godini kada kompanija proslavlja 10 godina poslovanja u Srbiji, Mercator Centar Beograd dobio je savremeni izgled adekvatan potrebama potrošača za 21. vek. Moderan enterijer i obnovljena fasada sa primenom najnovijih standarda, potrošačima nudi novu dimenziju savremenog koncepta obavljanja kupovine. Na ukupnoj površini od 50.000 m², Mercator Centar i dalje ostaje prepoznatljiv po najopremljenijem i tehnološli usavršenom premium hipermarketu  kao i Centru tehnike. Pored ranije dobro poznatih brendova iz Avenije mode, Beautique i Intersporta, posetioci Mercator centra imaće priliku da među 60 novih zakupaca prvi put na srpskom tržištu pogledaju program brendova Lindex i Son’s and Daughter’s kao i beogradsku premijeru brenda Monnalisa.

Povezana vest:  Venčali se Džon Krasinski i Emili Blant

Glavni ulaz u Centar je iz ulice Bulevar Zorana Đinđića, u čijoj su prirodnoj celini i restorani koji postaju novi centar večernjih izlazaka uz radno vreme koje će biti duže u odnosu na sam Centar.  Prisustvo najpoznatijih beogradskih restorana i kafića (Manjež, Mydan, Rezime, Mali princ, Santana, Cool caffe, M restoran), ali i fitnes studio sa jedinstvenim sadržajima i renomiranim instruktorima nova su dimenzija korišćenja trgovačkog centra za posetice objekta ali i za sve zaposlene u njegovoj okolini. Kompletna ponuda specijalizovanih i servisnih delatnosti na jednom su mestu u novom izdanju: pošta, banka, hemijsko čišćenje, frizerski salon, auto perionica, cvećara ostaju standardna ponuda korisnicima Mercator Centra.

Povezana vest:  Radmila Hrustanović primila delegaciju Kazanja, domaćina Univerzijade 2013

Tehnološka inovacija u objektu predstavlja najmoderniji sistem unutrašnje i spoljašnje digitalne komunikacije. Mercator Centar je prvi tržni centar u Srbiji u kojem je planski primenjeno digitalno oglašavanje. Veliki LED ekran, oko 32m², je primer najsavremenije tehnologije u funkciji komunikacije i predstavlja najveći komercijalni LED displej u Beogradu. Pored eksternog, u unutrašnjosti Mercator Centra postoji i 28 pozicija za digitalnu komunikaciju, preko kojih će potrošači dobijati sve relevantne informacije o proizvodima, akcijama, kao i relevantnim informacijama o brendovima.

Povezana vest:  PIJACE PONOVO RADE

Četvoromesečna modernizacija Mercator Centra Beograd predstavlja nastavak faze razvoja i širenja kompanije Mercator-S, kao jednog od najznačajnijih investitora, sa preko 5.000 zaposlenih u Srbiji. Kao vodeći maloprodajni lanac u regionu jugoistočne Evrope, investicionim ciklusom vrednim 30 miliona evra od čega 12 miliona u objekat Mercator kompanija je pokazala i dokazala da je regionalni lider u sektoru trgovine.