24 sata elegancije 2012

Zabava za mališane na događaju „24 sata elegancije“
 
Taramount film vas poziva na još jedno lepo druženje, koje će se održati u subotu, 8. septembra, u periodu od 13 do 16h, na platou ispred Grand Casina.
U okviru luksuznog događaja „24 sata elegancije“  http://www.24hoursofelegance.com , za sve mališane biće organizovan kutak “HRABRA MERIDA” sa mnoštvom interesantnih dešavanja.
Najmlađi posetioci imaće priliku da igraju igricu iz istoimenog filma, takmiče se u lepljenju sličica u album, razonode rešavanjem zadataka vezano za glavnu junakinju filma, Meridu i da se zaista lepo zabave.
Ulaz na ovo dešavanje je besplatan i svi Beograđani će imati priliku da na ovom interesantnom sajmu luksuza, uz nesvakidašnju izložbu vintage automobila, zabave i svoje mališane.
Kompanije Egmont (izdavač Diznijevih štampanih izdanja), Polydor ( distributer albuma sa sličicama), Extreme (distributer za igrice iz Diznijevih filmova), Dexy Co (prodavnice igračaka) i Taramount film (distributer filma „Hrabra Merida“), pripremile su lepe i originalne nagrade za sve učesnike.
Svojim prisustvom ovo dešavanje uveličaće i glumci koji su pozajmili glasove glavnim likovima iz filma „Hrabra Merida“.
„HRABRA MERIDA“ stiže na redovne repertoare naših bioskopa od četvrtka, 6. septembra, a biće dostupna i u 2D i u 3D sinhronizovanoj verziji.
Titlovanu verziju filma moći ćete da pogledate samo u bioskopu Kolosej.

 

Povezana vest:  Startovao novi ciklus programa kompanije DIS - "Znanje zna budućnost 2021"