Samsung Hope Relay

Počasni krug u „Trci nade“ za SOS Dečija sela u Srbiji
 
U subotu, 08. septembra 2012. u 11 sati na Trgu Nikole Pašića u Beogradu predstavnici kompanije Samsung, zajedno sa najaktivnijim učesnicima, trčaće počasni krug nade koji će označiti završetak humanitarne akcije „Hope Relay“ („Trka nade“), u kojoj su prikupljanio milioni dinara za SOS Dečija sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici. Svi oni koji u subotu dođu na Trg Nikole Pašića, moći će da se pridruže ovoj završnoj trci i time dodatno povećaju iznos donacije.
Novac prikupljen u akciji „Hope Relay“, koju je pod motom „Olimpijske igre za sve“ pokrenula kompanija Samsung Electronics, biće, uz Samsung proizvode, doniran SOS Dečijim selima, a zbog ovog velikog uspeha Samsung želi da obraduje sve koji su učestvovali u akciji i nagradi najaktivnije.
Na specijalno pripremljenoj bini učesnike akcije čekaju brojna iznenađenja, a svi posetioci moći će da se druže sa promoterima akcije i rekorderima u prikupljenom novcu, zabave se uz muziku „Bla bla“ benda i isprobaju neke od najnovijih Samsungovih uređaja.
Samsung želi da se zahvali svima koji su bili deo „Trke nade“, koja je za tri meseca uspela da pokrene Srbiju i skrene pažnju na decu iz Dečijih SOS sela i podršku koja im je potrebna. „Trku nade“ trčale su i brojne poznate ličnosti, među kojima su sportisti Slobodan Soro, Dejan Udovičić, Ivan Lenđer, Aleksandra Karakašević, muzičari Dejan Cukić i Zvonimir Đukić-Đule, TV lica Ivon Jafali, Zoran Kesić i Dejan Pantelić, radio voditelj Igor Brakus, kao i glumica Nataša Tapušković.

 

Povezana vest:  Sneakerville 2023: Najveći regionalni festival patika na novoj lokaciji