MHU

Sport, avantura i zabava na jedinstvenoj gradskoj manifestaciji Men’s Health Urbanathlon&Festival

Veliki broj Beograđana oprobao se danas u nesvakidašnjoj urbanoj trci koja se održala u okviru Men’s Health Urbanathlon&Festivala, manifestacije koja spaja sport, avanturu, muziku i dobru zabavu. Jedinstvena gradska trka, koja se ove godine održala pod pokroviteljstvom kompanije  Hemofarm, počela je ispred Ušće Šoping centra, odakle su takmičari krenuli u avanturu savladavanja najrazličitijih prepreka postavljenih na gradskim ulicama, trgovima, šetalištima i izletištima.

Trku je zvanično otvorio predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović koji je Urbanatloncima dao znak da avantura može da počne. Podeljeni u dve kategorije, takmičari su testirali svoju fizičku izdržljivost, spretnost, snalažljivost, kao i domišljatost u rešavanju različitih zadataka u urbanim uslovima, prešavši put od „Ušće“ ŠC, preko Kalemegdana, Slavije, Hajd Parka, Ade Ciganlije, Savskog keja, zemunskog Gardoša, Dunavskog keja, nazad do platoa ispred Ušće šoping centra gde su proglašeni pobednici.

Povezana vest:  Apatinska pivara donirala 26 alkometara Saobraćajnoj policiji MUP-a Republike Srbije

Tokom trajanja trke, ispred “Ušće” ŠC održan je Festival, gde su svi oni koji su bodrili Urbanatlonce uživali uz zabavni program, različite igre, besplatno šminkanje, masaže i brojne druge aktivnosti koje su doprinele da “Men’s Health Urbanathlon&Festival” bude centralno mesto zabave u gradu.

“Sjajan odziv takmičara, ali i posetilaca na platou ispred Šoping centra “Ušće”pravi su pokazatelj da se Beograđanima dopao koncept “Men’s Health Urbanathlon&Festivala. Zadovoljstvo nam je što smo ovako velikom manifestacijom uspeli da promovišemo sport u urbanoj sredini, kao i da ljubiteljima avanture i ovakvog vida zabave omogućimo jedno, verujem, nezaboravno iskustvo” – rekao je Ivan Radojčić, glavni i odgovorni urednik Men’s Health-a.

Povezana vest:  Najlepše okićena jelka za UNICEF

Za dobru atmosferu potrudili su se voditelji programa Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, koji su zajedno sa najodvažnijim posetiocima isprobali Zumbu, Jogu i brojne druge aktivnosti organizovane u okviru festivala. Uz nastup muzičkih zvezda Lejle Hot i Zemlje gruva, Festival se pretvorio u svojevrsnu žurku u kojoj su uživali, kako posetioci, tako i Urbanatlonci.

“Kao kompanija koja više od pola veka brine o vašem zdravlju, Hemofarm je sa zadovoljstvom podržao ovu zdravu manifestaciju. Za sve koji žive brzo i ne stižu da dovoljno vode računa o potrebama svog organizma, danas smo predstavili naš nov preparat iz bogate palete visokokvalitetnih OTC proizvoda,  Magnetrans 375 mg direkt granule – istakla je Olivera Beuković, rukovodilac produkt tima Hemofarma i dodala “U pitanju je dodatak ishrani, Magnetrans® direkt granule 375 mg, zahvaljujući kome se u organizam na inovativan način unosi magnezijum koji aktivno učestvuje u preko 300 enzimskih reakcija značajnih za zdravlje čoveka. Magnetrans® direkt granule 375 mg deluje brzo i ponovo puni rezerve magnezijuma u organizmu i zadovoljava 100% dnevnih potreba. U narednom periodu Hemofarm će na tržište lansirati i druge proizvode namenjene svima koji brinu o prevenciji.

Povezana vest:  Završno humanitarno veče u okviru projekta „Kravice u gradu“

Partneri koji su podržali manifestacijusu – Ušće Šoping centar, Hilfiger Denim, Gillette i Toyota. Men’s Health Urbanathlon & Festival se već održava u 10 zemalja i ukupno 16 gradova na svetu.