Jogood_grozdje_3d

Za šarene jesenje dane novi Jogood voćni jogurt od belog grožđa
 
Stiže novo osveženje iz Imleka – Jogood voćni jogurt od belog grožđa. Veoma ukusna i zdrava kombinacija jogurta i jesenjeg voća idealna je za konzumaciju, ukoliko želite da probate nešto sasvim drugačije.
Zbog velike količine vode koju sadrži (80%) grožđe je savršeno jesenje voće za izbacivanje toksina. Izvanredan je izvor minerala i vitamina C, A, B1 i B2, a sadrži i visok nivo kalcijuma, magnezijuma, gvožđa, fosfora i značajne količine kalijuma, koji doprinose izbacivanju viška tečnosti iz organizma, čime pomaže efikasnost procesa detoksikacije tela. U ljusci i mesnatom delu grožđa nalazi se visok sadržaj voćne kiseline, celuloze i pektina, koji su dobri stimulansi za čitav organizam.
Sveže, sočno belo grožđe, zajedno sa hranljivim jogurtom čini savršenu kombinaciju za užinu ili čak obrok koji će vam pored uživanja, budeći čulo ukusa, doneti neophodnu brzu regeneraciju i dodatnu energiju. Novi Jogood od belog grožđa, idealan je način da se osvežite i jedan je od onih proizvoda koji vas sa prvim gutljajem izazivaju da blago zatvorite oči i na taj način se u potpunosti prepustite čulu ukusa u neodoljivoj kombinaciji slasti i osveženja!
Spoj jogurta i pažljivo odabranih komadića belog grožđa namenjen je onima koji umeju da neguju trenutke uživanja u fantastičnom ukusu, koji opušta!

 

Povezana vest:  Kraj Novobeogradskog leta ovog vikenda