Kate_Middleton_prince_William_War_Horse_UK_Premiere
Vilijam i Kejt tužni zbog objavljivanja toples-fotografija
Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton “rastužili su se“ kada su čuli da je jedan francuski magazin objavio fotografije vojvotkinje od Kembridža u toplesu.
Kako je rekao izvor blizak kraljevskoj porodici, objavljivanje tih fotografija moglo bi da „baci senku“ na aktuelnu turneju mladog para po Aziji.
Francuski magazin “Closer“ saopštio je da poslednje izdanje časopisa sadrži “fotografije koje svet jedva čeka da vidi – vojvotkinja od Kembridža u toplesu na terasi za goste tokom njihovog odmora“.
Fotografije su se našle na naslovnoj strani magazina i malo su zamućene, a naslov glasi “Kejt i Vilijam – veoma vreli odmor u Provansi“.
Vest je danas odjeknula u britanskim medijima, manje od mesec dana posle objavljivanja fotografija nagog princa Harija.
-Taj incident vratiće sat unazad 15 godina – rekao je AFP-u kraljevski izvor koji putuje sa parom po Maleziji, misleći na intenzivnu medijsku pažnju koja je bila usmerena na Vilijamovu pokojnu majku Dajanu.
Lejdi Di je poginula u automobilskoj nesreći bežeći od paparaca u Parizu 1997. godine.
-Njihova kraljevska visočanstva su se rastužila nakon što su saznala za fotografije – rekao je izvor.
Izvor je dodao da će se prvo istražiti autentičnost fotografija, a zatim će odlučiti šta da rade.
Mlad britanski kraljevski par obilazi svet tokom 2012. godine kao deo proslave kojom se obeležava 60 godina kraljice Elizabete druge na tronu. Oni su trenutno na devetodnevnom putovanju koje je počelo u Singapuru, zatim su otišli u Maleziju i tokom vikenda će posetiti Solomonska ostrva i kasnije Tuvalu.
Povezana vest:  Prestižno rusko priznanje Emiru Kusturici