D30_Minnie's_Royal_Ball(1)

PROFESIONALNI KLIZAČI ČUVENE TRUPE DISNEY ON ICE DRŽE ČASOVE KLIZANJA U KOMBANK ARENI
 
Magija na ledu u Kombank Areni je već počela. Čuvena trupa Disney on Ice čija nas nova predstava „Zabava počinje“ očekuje u novembru, izabrala je Beograd za treninge. Zahvaljujući odličnoj dugogodišnjoj saradnji menadžmenta ove najveće svetske kompanije zabave za decu i Arene, dogovoreno je da „Disney on Ice“ svoje uobičajene dvonedeljne pripreme upravo uradi u Beogradu.
Iz Kombank Arene kreću uvežbani na evropsku turneju prvo put Atine da bi se od 15. do 18. novembra vratili u Beograd i pokazali nam i svoju novu predstavu.
Prošla nedelja je iskorišćena za postavljanje leda a ovih dana, klizači će uvežbavati svoje koreografije. Tim povodom, ovi vrhunski klizači i njihovi koreografi pozvali su mališane iz beogradskih škola klizanja Palilula, Olimpik i K07 da u sredu, 10. oktobra, budu njihovi gosti u Kombank Areni. Desetoro profesionalnih klizača iz Disney trupe, osvajači brojnih priznanja na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima, pokazaće mladim polaznicima škole klizanje „tajne zanata“.
Čas klizanja zakazan je za 10.45h u sredu, 10.10. u Kombank Areni. Posle časa, učenici će imati prilike i da se druže i fotografišu sa svojim omiljenim Dizni likovima – Mikijem, Mini, Šiljom i Pajom.
Podsećamo vas da će se najnovija predstava na ledu “Disney on Ice vam predstavlja ZABAVA POČINJE” održati u Kombank Areni od 15. do 18. novembra. “Disney on Ice: Zabava počinje” je predstava kreirana sa čarobnom kombinacijom praznika i zabava i sa više od 50 Diznijevih likova.
Kada se pridružite Mikiju Mausu i prijateljima, učestvujete u posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima.  Predstava vas vodi  kroz uzbuđujuće događaje sa svojim omiljenim likovima gde ćete prisustvovati kraljevskom balu zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, veoma veseloj nerođendanskoj žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabavi na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim negativcima Diznijevih crtaća i havajskom odmoru sa Lilo i Stičom.
Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanije Feld Entertainment je omogućila prodaju ulaznica za premijernu predstavu, 15. novembra, po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru najbliža ledu.
Za ostale predstave (od 16. do 18. 11.) u prodaji će biti ulaznice po cenovnim kategorijama od 1250, 1750, 2000, 2500, 3000 i 3900 dinara.
Prodaja ulaznica na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja  i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs
 
Povezana vest:  Institucije i organizacije u Beogradu ujedinjene protiv diskriminacije nad LGBT osobama