Moritz_Eis_otvaranje_radnje

MORITZ EIS POKRENUO SLADOLEDNU REVOLUCIJU U BEOGRADU!

Na zvaničnom otvaranju radnje u ulici Vuka Karadžića 9, mladi austrijsko-srpski tim pokrenuo je sladolednu revoluciju u centru Beograda.

Vodeći se tradicionalnim italijanskim receptima i ručno biranim svežim voćem i povrćem, Moritz Eis proizvodi 100% prirodan sladoled sa ogromnom raznovrsnošću ukusa od klasičnih do nepredvidivih kombinacija ukusa. Sa ukusima baklave, kokica, šljive, limuna i zove, cvekle i hibiskusa, zelenog čaja, bele čokolade pa čak i bundeve, sladoledna revolucija je došla u Srbiju!

100% prirodan ručno pravljen sladoled

Verujući u održivu poljoprivrednu proizvodnju i fer trgovinu, Moritz Eis tim pažljivo bira sastojke za svoj proizvod, kupujući ih direktno od lokalnih proizvođača i uzgajivača.

Bez aditiva, finalni proizvod je 100% prirodan, svež, ručno pravljen svakoga dana. Nove kombinacije dodaju se skoro svakodnevno listi koja trenutno broji 58 ukusa.

Povezana vest:  Škola nordijskog hodanja u Beogradu

Preduzetnik inspirisan Srbijom

Moric Frid (Moritz Fried), osnivač Moritz Eis, prvi put je u Srbiju došao na biciklu 2007. godine, i osetio veliku povezanost sa ovom zemljom. Putujući kroz Srbiju, Moric je zavoleo zemlju, upoznao kulturu i mentalitet srpskog naroda. Fasciniran kvalitetom domaćeg organskog voća i povrća, uočio je potencijal srpske poljoprivrede.

Odlučan da kreira jedinstveni proizvod, Moric je došao na ideju da proizvodi 100% prirodan sladoled pravljen po italijanskoj recepturi od najboljeg srpskog  voća i povrća.

Uspeh Moritz Eis je u kombinaciji mladog, entuzijastičnog tima, tradicionalnih italijanskih recepata i najkvalitetnijeg srpskog voća i povrća.

Povezana vest:  Diznijevi junaci i mađioničar u novoj predstavi "DISNEY LIVE vam predstavlja Mikijeva magična predstava" na sceni KOMBANK ARENE od 07. do 10.02.2013.

Moritz Eis je počeo sa proizvodnjom sladoleda u maju 2012. godine, zvanično je predstavio brend na Mikser festivalu a ubrzo nakon toga na Beogradskoj nedelji dizajna.

Kreativni ukusi koje nikada niste probali – od sada u Moritz Eis radnji ili kod kuće

Moritz Eis ljubiteljima sladoleda nudi novo i sveže sladoledno iskustvo uz neizostavan osećaj radosti i užitka, kao i brojne mogućnosti za ugodna druženja sa prijateljima u glavnoj radnji u Vuka Karadzica 9 ili u manjoj radnji u YUBC na Novom Beogradu. Ljubitelji mogu ili posetiti radnje lično ili naručiti sladoled uz besplatnu dostavu bilo gde u Beogradu 365 dana godišnje.

Povezana vest:  „Dobri čiviluci“ obukli stotine Beograđana

Inovativna usluga

Moritz Eis je takođe razvio i inovativne ideje za ketering uslugu, kako za poslovne i korporativne događaje, tako i za venčanja i rođendanske proslave, sa mobilnim frižiderima koji se mogu lako postaviti bilo gde i omogućiti lako posluživanje i atrakciju za sve goste.

Ako, pak, volite timski rad ili da vreme provodite sa prijateljima učeći neku novu veštinu, Moritz Eis takođe organizuje radionice za decu i za odrasle, u kojima, u okruženju u kome se zaista i proizvodi Moritz Eis sladoled, podučava ljubitelje sladoleda kako da naprave pravi i 100% prirodan sladoled. Svi učesnici radionica, sladoled koji su sami pripremili nose kući da podele sa porodicom i prijateljima!