highlisht-1

KREIRAJTE MACHO SLADOLED PO SVOM UKUSU
 
Iako je jesen tek nastupila, mnogi, već, jedva čekaju naredno leto. Tim povodom, kompanija Frikom počela je da se sprema za sledeću godinu. Facebook aplikacija pod nazivom „Macho kolekcija leto 2013“, nedavno je puštena u rad na Frikom sladoledi stranici, a na njoj svi ljubitelji sladoleda imaju priliku da kreiraju sladoled sa svojom omiljenom kombinacijom ukusa i tako učestvuju u velikom nagradnom konkursu.
Svoju kreativnost i želju za novim ukusom Macho sladoleda, svi zainteresovani moći će da iskažu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Nakon pokretanja aplikacije, potrebno je odabrati željeni sos, masu, preliv i posip, a zatim osmisliti ime sladoleda.
Konkurs za kreiranje sladoleda sprovodi se u formi Facebook aplikacije i sastojaće se iz dve faze. Trajanja prve faze je od 15. oktobra do 14. novembra. Nakon što komisija kompanije Frikom odabere troje finalista iz prve faze takmičenja, svi zainteresovani moći će da glasaju za omiljenu kombinaciju od tri odabrane, do 29. novembra. Pobednik takmičenja biće proglešen prvog dana 2013. godine, a pobednički Macho sladoled kompanija Frikom proizvešće u sezoni 2013.
Pravo učestvovanja na konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, a koja imaju više od 13 godina. Pobednik dobija 20 kutija Macho sladoleda, a sve finaliste, Frikom će darovati tablet računarom.

Povezana vest:  Opel Astra Classic za pobednika nagradne igre kompanije GOMEX