katapult XVII 

,,Katapult XVII’’ u Delta Cityju od 27 do 29. oktobra
 
,,Katapult XVII’’ koji održaće se od 27 do 29. oktobra od 10:00h do 22:00h  u organizaciji Pero Art Centra i Delta Cityja.
Festival  ,,Katapult’’ se establirao kao jedan od najvećih regionalnih festivala iz oblasti modnog asesoara. ,,Katapult XVII’’ je neodoljivo mesto za sve ko one koji imaju istančan ukus za modne poslastice . Posetioci će imati prilike da se upoznaju sa neponovljivim kreacijama talentovanih umetnika. Festival će okupiti više od 100. dizajnera sa raznovrsnom ponudom. Na trodnevnom programu svakodnevno će biti prodajne izložbe unikatne garderobe, nakita i modnih detalja ali i upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću.
Maštovitost i kreativnost dizajnera biće na raspolaganju  svim zainteresovanim i posetiocima šoping mola. Cilj ovakvog festivala je da  javnosti predstave i promovišu talentovani i neafirmisani umetnici.
Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City vas pozivaju da posetite ovu modnu i umetničku manifestaciju i uživate u modnim poslasticama po pristupačnim cenama.

 

Povezana vest:  Otkrij svoje nesvesno „Vienna Therapy“