Dodela nagrada za licnost godine na Kolarcu 0066

FABRIKA DOBRE ENERGIJE –  LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA 2012.

Agencija„Fabrika“ nastavlja sa organizacijom događaja FABRIKA DOBRE ENERGIJE –  LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA, u okviru koga se proglašavaju ličnosti životnog stila za 2012.- ličnosti koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu  i radu, i koje kao takve treba da budu uzor mladima i opštoj javnosti. Na taj način agencija “Fabrika” na čelu sa Vesnom Mandić doprinosi vidljivosti i značaju jedne drugačije “kulturne struje” u našem društvu, drugačije od one glasnije i vidljivije “struje površnosti i lošeg ukusa”.

Povezana vest:  Microsoft i glumci filma “Montevideo, Bog te video” edukuju decu o bezbednosti na internetu

Ovaj događaj ima za cilj ne samo da prepozna i promoviše nosioce pravih vrednosti u našem društvu među poznatima, već da ih istakne i na taj način doprinese promociji i razvoju drugačijeg i pozitivnijeg kulturnog miljea Srbije.

Manifestacija FABRIKA DOBRE ENERGIJE – LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA, prepoznaje i odaje priznanje nosiocima pravih kulturnih i životnih vrednosti  i tako otvara  prostor i daje glas jednom drugačijem  sistemu vrednosti  u Srbiji.

Povezana vest:  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže - 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu