milica pavlovic 

Tradicionalni doček Nove godine u hotelu Grand,  „zvezde Granda“ Darko Lazić i Milica Pavlović zadužene za dobar provod
 
Popularne „zvezde Granda“ Darko Lazić i Milica Pavlović pevaju u najluksuznijem hotelu na Kopaoniku. Grand Hotel & Spa, u potpunosti je renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Izgrađen je i novi otvoreni bazen sa jacuzzijem, koji će imati toplu vezu sa zatvorenim bazenom, po uzoru na moderne evropske spa centre. Za najluđu noć goste će zabavljati “zvezde Granda”, Darko Lazić i atraktivna Milica Pavlović. Cena svečanog aranžmana za doček Nove Godine, povoljnija je u pretprodaji do 25. decembra, sa dodatnim pogodnostima za decu uzrasta do 12 godina.
Prodaja aranžmana za zimsku sezonu uveliko traje. Cene smeštaja ostale su nivou prošlogodišnjih, zbog čega među ljubiteljima skijanja i dobre zabave, vlada veliko interesovanje za naš najpoznatiji ski centar.
Kompanija MK Mountain Resort za sve posetioce u ponudi ima promotivne cene smeštaja i brojne akcije, za određene periode boravka u toku zimske sezone. Ski sezona će početi simbolično, treći po redu Ski Openingom, koji će biti održan od 6. do 9.decembra, u organizaciji MK Mountain Resorta, uz podršku JP Skijališta Srbije.

 

Povezana vest:  Otvorena "Šminkernica Ane Spajić"