DJT_3859WOMEN’S SECRET REVIJA

Nova kolekcija proleće/leto 2010

 

Robna marka WOMEN’SECRET pojavila se na tržištu pre sedamnaest godina; danas ona predstavlja modnog giganta sa više od  400 specijalizovanih prodavnica u 42 zemlje širom sveta!  Kreatori WOMEN’SECRET u aktuelnim kolekcijama predstavljaju mnogo više od prepoznatljivog ženskog rublja- tu su i kupaći kostimi, pidžame, spavaćice, prateći akcesoar… Kao i donji veš, i ovi proizvodi WOMEN’SECRET-a izgledaju naprosto neodoljivo; udobni su, napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a  cena im je veoma pristupačna.

U čarobnim WOMEN’SECRET modelima od pre osam godina uživaju i naše žene!

Veliki uspeh robne marke WOMEN’SECRET dokaz je da pripadnice lepšeg pola sa ovih prostora itekako prate svetske modne trendove koji ženi, kada je reč o kupovini donjeg veša, sugerišu promenu u načinu razmišljanja; rublje više nije tabu!  Lepo dizajniran,kvalitetan i udoban donji veš sastavni je deo spoljasnjeg izgleda moderne žene.  Štaviše,ona ga – u želji da naglasi senzualnost i nesputanost – koristi kao jedan od glavnih aduta svog stila.

Povezana vest:  DAN ZA „ŽENE ZMAJEVE" U UŠĆE SC

U Srbiji trenutno ima dvanest specijalizovanih prodavnica WS, u kojima se mogu nabaviti modeli koji prate najaktuelnije modne trendove. U prijatnom, moderno opremljenom ambijentu, izložen je kompletan asortiman ove poznate robne marke koji pleni pažnju već na samom ulazu u prodavnicu.

 

O KOLEKCIJI WOMEN’SECRET – PROLEĆE/LETO ’10

Women’Secret predstavlja prolećnu sezonu prikazuje živost, oplemenjenu bojama iz prirode…

Kolekcija Vintaž inspirisan likom Vini Pua, a  proigran na posebno ženstven način. Koristeći mirne tonove plave, sive i crne – kreacije odikuje jasan i elegantan izgled. Ističe se klasični stil – suptilno plasiran na tamne i slošene pozadine, često  sa mornarskim štraftama. Vintage je prelepa, sanjalačka kolekcija, koju ćete – uz bogati prateći akcesoar  odmah zavoleti…

Povezana vest:  Tuborg Meeting Point, plato ispred Ušće Shopping Centra, 17-21. avgust 2011, od 16h do 22h

DJT_3956Kolekcija Spring Čelzi : Fotogeničnost ove kolekcije –nosive u svim prilikama – inspirisana je  bljeskom svetlosti boja prirode i iskonskom svežinom. Kolekciju odlikuju denim, karo, štraftasti i cvetni detalji, nežni ženstveni materijali, džins akcentiran unakrsnim šavovoma i detaljima u ručnom radu.

Letnja sezona u Women’Secret-u motivisaće vas na tri načina: negom vaših čula, širenjem vaših vidika i lakoćom mirnog životnog stila. Presija izbora neće postojati – ovog divnog, dugog i nezaboravnog leta…

Kolekcija Soft Etnik  etno igra sa uz umerenom upotrebom živih boja.  Egzotični dezeni predstavljeni su kroz klasični bikini, dok su ostale forme nadahnute višestrukim kulturnim uticajima – gladiator sandale, tunike, maksi haljine, jednodelni kombinezoni, minići, strukirani sakoi. Ovo je kolekcija za samosvesnu ženu izraženog ličnog stila. Sofisticiranost uticaja Indije ogleda se u originalnim batik otiscima na bledim, crvenim, zelenim i tamno plavim pozadinama. Drugi dezeni sadrže višebojne štrafte – kao i meksičke i afričke motive, uz koje  letnji ten dolazi do izražaja. Kupaći kostimi u tirkiznoj boji i boji jagode osvežavaju kombinaciju sa štraftastim i cvetnim peškirima i ostalim akcesoarom.

Povezana vest:  Grupa studenata blokirala Filozofski fakultet

Kolekcija Simpl lajf  pamučni artikli u klasično-opuštenom maniru izrade, strukirane bluze na tanke i kontrastne štrafte, dvobojni i višebojni otisci u slobodnom i tropskom stilu pružiće vam neizmerno zadovoljstvo. Krojevi su komforni uz mnoštvo mini-detalja poput kombinezona, šorceva i minića. Dominiraju tamniji tonovi pomorske teget, crvene i zelene – kao i prirodno rustične boje u retro maniru – plava, oker i koralna. Gama neodoljivog akcesoara sadrži sandale, tašne, peškire, asure za plažu – pa čak i jastučiće ! Ukratko – ovo je kolekcija duha letnje svežine i raznovrsnosti !