royal_pet

SIBIRSKE MAČKE, BRITANSKI MAČORI I DOMAĆI TVOROVI U TRCI ZA KRALJEVSKOM TITULOM
 
Kraljevski karavan, koji će proći kroz sedam gradova Srbije, dolazi u glavni grad 30.novembra u 18 časova, u shopping mall Delta City gde sve ljubimce očekuje photoshooting, modna revija, ocenjivanje žirija, degustacija hrane za pse i mace i naravno odlična zabava i pokloni za svaku životinju.
Do pre samo godinu dana bilo kakva okupljanja ljubimaca, osim u parkićima, bila su potpuno nezamisliva! Ali dosta toga se promenilo od tada i danas možemo sa ponosom da kažemo da ljubimci imaju svoja mesta i prilike za druženje, upoznavanje i što je najbitnije osvajanje vrednih nagrada.
Izbor za kraljevskog ljubimca, posle Kraljeva i Kragujevca, dolazi i u Beograd, jer glavni grad je poznat po šarmantnim, gracioznim, negovanim i neodoljivim kućnim ljubimcima, medju kojima se možda krije taj jedan koji će osvojiti titulu Kraljevskog ljubimca 2013. godine. Za sada, medju preko stotinu prijavljenih ljubimaca, za kraljevsku titulu boriće se i neke veoma retke rase mačaka kojih nema mnogo u našoj zemlji, poput sibirske mačke i dva britanska mačora. Pored njih svoje učešće potvrdila su i dva domaća tvora, za koje verujemo da će biti prave atrakcije samog izbora.
Program izbora počinje u 18 časova i sastoji se iz dva dela – revije ljubimaca i fotografisanja kod profesionalnog fotografa. Na kraju dogadjaja, nakon glasanja žirija i zbrajanja glasova dobićemo tri ljubimca koja će se plasirati direktno u finale i osvojiti vredne nagrade.
Za još tri mesta u finalu ljubimci i njihovi vlasnici boriće se na internetu, na društvenoj mreži Petface, na kojoj će nakon dogadjaja biti otvoren album sa fotografijama ljubimaca i za koje će se glasati putem lajkova narednih mesec dana.
Informacije u vezi Izbora za kraljevskog ljubimca možete pronaći na društvenoj mreži www.petface.net, a zainteresovani vlasnici se mogu prijaviti i putem emaila [email protected] i broja telefona 011 319 62 69.
Povezana vest:  Čoko krofnice Tvojih 5 minuta od srca