usce_carobni_grad

RUKOMETAŠICE SRBIJE, DEDA MRAZ I MNOGO ZABAVE NA OTVARANJU ČAROBNOG GRADA
 
Svečano otvaranje „UŠĆE Čarobnog grada – Polarne avanture“ održaće u subotu 1. decembra od 18 časova, u centralnom holu UŠĆE SC.
Saša Bošković, selektor reprezentacije, Andrea Lekić, kapiten reprezentacije i ceo rukometni tim Srbije će zajedno sa Deda Mrazom pozdraviti sve posetioce, a posebno one najmlađe, i označiće početak najveće polarne avanture u UŠĆE SC do sada.
Reprezentativke Srbije, koje su ujedno i gošće UŠĆE SC, od 4. decembra učestvuju na Evropskom prvenstvu u rukometu za žene, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu. Evropsko prvenstvo traje do 16.decembra, a rukometna reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu igra sa selekcijom Norveške, prvog dana prvenstva u 20.15 sati u Kombank Areni.
Nakon svečanog otvaranja, za podizanje atmosfere, odličnu svirku i novogodišnju energiju biće zadužena poznata pop pevačica Ana Štajdohar i njen bend.
Za ovo posebno veče, uz naše voditelje Inspektora Blažu i Danijelu Jankov, pripremili smo dinamičan i zabavan program, koji će ulepšati 60 sjajnih devojaka i na inovativan i jedinstven način izvešće prazničnu himnu „Čarobnog grada“.
Od dana otvaranja do 15. januara 2013. godine posetioci „Ušće Čarobnog grada – Polarne avanture” moći će da uživaju u tradicionalno veseloj atmosferi, ali i u velikom broju zabavnih, edukativnih, humanitarnih i zanimljivih događaja. Za mališane su posebno pripremljene edukativne ture, u okviru kojih će saznati mnoge interesantne stvari o Severnom polu, ali i upoznati za njih potpuno nove kulture i načine življenja.
Dođite da uživamo zajedno u prazničnoj sportskoj čaroliji i napravimo već sada spektakularni doček Novoj godini.

 

Povezana vest:  U Beogradu počinje 36. Perwoll Fashion Week