hello_seve

Čitaoci magazina „Hello“ izabrali 23 ličnosti godine
 
Čitaoci magazina „Hello“ i portala „Hellomagzin.rs“ izabrali su 23 najuspešnije ličnosti u Srbiji u 2012. godini, koje su proglašene večeras na svečanosti u Belom dvoru.
Titulu ličnost godine su poneli sportisti Ivana Maksimović, Milica Mandić, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, glumci Danica Maksimović, Miloš Biković, Frano Lasić, Milorad Kapor, reditelj Radoš Bajić, novinari Goran Milić, Maja Nikolić, Srđan Predojević, Snežana Dakić Mikić…
Čitaoci su za ličnosti godine izabrali i vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića, Snežanu Divac, opersku pevačicu Jadranku Jovanović, direktorku Beogradskog festivala igre Aju Jung, pevača Zdravka Čolića, pevačice Svetlanu Ražnatović, Severinu Vučković…
Domaćin ceremonije bila je porodica Karađorđević, a među zvanicama su bili i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Nikolić, direktorka agencije Tanjug Branka Đukić i drugi.
Dredsednik kompanije „Color Press Group“, koji je najveći izdavač magazina na prostoru bivše Jugoslavije sa 78 magazina, među kojima je i „Hello“, Robert Čoban je rekao Tanjugu da je broj nagrađenih dokaz uspeha brenda „Hello“.
„Večeras su se pojavili svi koji su nagrađeni, među kojima su i ljudi iz regiona i drugih republika, znači ne samo iz Srbije. Mislim da je to popriličan uspeh samog brenda ‘Hello’, koji očigledno ljudima uliva tu vrstu poverenja i lojalnosti čitaoca i javnih ličnosti“, rekao je Čoban.
Uz napomenu da njegova kompanija ove godine obeležava 20 godina rada, Čoban je rekao da se ona, uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, trudi da „ostane na površini“.
„Počeli smo sa radom 1992. godine, između rata u Hrvatskoj i rata u Bosni i Hercegovini i kada počnete u takvim vremenima i u teškoj ekonomskoj situaciji istrenirani ste da morate da opstajete. Ekonomskih teškoća ima kao i kod svih izdavača, ali se trudimo da ostanemo na površini“, kazao je Čoban.
Jedna od dobitnica nagrade – osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u streljaštvu Ivana Maksimović rekla je da joj je večerašnja nagrada potvrda za sve što je uradila do sada.
„To znači da se narodu sviđa ovo što radim, to je vetar u leđa za sve buduće ciljeve i medelje koje ćemo, sigurna sam, osvojiti“, istakla je Maksimovićeva i dodala da joj je cilj da u narednoj godini osvoji što više zlatnih medalja i da se i ona i nacija što više raduju.
Magazin „Hello Srbija“ je srpski ogranak međunarodne grupe magazina istog imena.

Povezana vest:  Zombiji ponovo šetaju Beogradom