Falcao_Atletico 

Falkao: Razmišljam samo o Atletiku
 
Napadač Atletika iz Madrida Radamel Falkao rekao je da razmišlja samo o tome kako da pomogne svom klubu da pobeđuje i da nije opterećen mogućim pozivom velikog gradskog rivala sa „Santjago Bernabeu“.
Kolumbijskog reprezentativca mediji neprestano povezuju sa Realom i Čelsijem nakon neverovatnog perioda u španskoj prestonici i 35 golova na 45 prvenstvenih utakmica u dresu Atletika.
Njegovi majstorski golovi pomogli su ekipi trenera Dijega Simeonea da postane ozbiljan kandidat za osvajanje titule, pošto Atletiko na tabeli Primere zaostaje samo tri boda za vodećom Barselonom.
-Imam ugovor sa Atletikom još tri godine i u ovom trenutku ne razmišljam o budućnosti. Borimo se za važne stvari i trofeje i neću da izgubim koncentraciju ni zbog čega. Trudim se da živim u realnosti, jer znam da u fudbalu moraš da se dokazuješ svakog dana i to može da se promeni – izjavio je Falkao za američki satelitski kanal „DIRECTV“.
Sjajni fudbaler, međutim, nije hteo da otkrije gde bi želeo da završi karijeru.
-Nikada u Kolumbiji nisam igrao za klub iz Prve divizije i to je ponovo u mojim planovima. Ali, ja ne znam šta ovde može da se desi dok ne završim karijeru. Istina je da bih voleo da igram za Miljonarios – poručio je 26. godišnji Falkao, koji je do sada odigrao 41 utakmicu za reprezentaciju Kolumbije i postigao 15 golova.
Povezana vest:  Lalatović: Javor i Borac nisu slučajno u vrhu tabele