nivea_xmass classic_box 3D

NOVOGODIŠNJI NIVEA PAKETI – DODIR NEŽNOSTI ZA VAŠE NAJDRAŽE

Praznici su dani posebni po tome što nas podsete koliko su nam neki ljudi važni – zato želimo da im poklonimo nešto lepo. Za Novu Godinu obradujte vaše najbliže paketom prepunim nežnosti i lepote! NIVEA je osmislila mnogo različitih paketa, a na vama je da odaberete svoju kombinaciju po povoljnim cenama! NIVEA poklon torbice predstavljaju vredan poklon vama dragim ljudima i sadrže pažljivo odabrane proizvode za jedinstveno uživanje u nezi i mirisima.

NIVEA FOR MEN SENSITIVE NESESER

Čak i najaktivnijim muškarcima osetljiva koža može da pokvari dan. U svakodnevnoj žurbi, ova torbica nudi brzo i efikasno rešenje za kompletnu negu.

(NIVEA FOR MEN Balsam posle brijanja za osetljivu kožu, NIVEA FOR MEN Gel za brijanje za osetljivu kožu, NIVEA FOR MEN Osvežavajući dezodorans u spreju za muškarce, NIVEA FOR MEN Sensitive gel za tuširanje za muškarce)

Okvirna cena 1.327 dinara

NIVEA FOR MEN SILVER NESESER

Specijalne dane vredi započeti na poseban način. Joni srebra pružaju svežinu i zaštitu, a zaštita ne popušta ni tokom lude novogodišnje noći.

(NIVEA FOR MEN Silver Protect gel za brijanje, NIVEA FOR MEN Silver Protect losion posle brijanja, NIVEA FOR MEN Silver Protect dezodorans u spreju, NIVEA FOR MEN Silver Protect gel za tuširanje za muškarce)

Okvirna cena 1,343 dinara

NIVEA FOR MEN Q10 NESESER

Nema ništa bolje od dodatne energije koja ispunjava. Za pun efekat tu je i Relax gel za tuširanje za totalno opuštanje tela.

(NIVEA FOR MEN Revitalizirajući Q10 2 u 1 balsam posle brijanja, NIVEA FOR MEN Revitalizirajući Q10 gel za brijanje, NIVEA FOR MEN Muscle Relax gel za tuširanje, Labello za muškarce)

Okvirna cena 1.260 dinara

NIVEA FOR MEN FRESH KUTIJA

U današnje doba neophodno je da se stvari odvijaju efikasnije i brže. Active 3 gel za tuširanje koji je u isto vreme i šampon, ali i prijatan gel za brijanje. U kombinaciji sa dezodoransom, uvek je pravo rešenje za svaku situaciju.

(NIVEA FOR MEN Osvežavajući dezodorans u spreju, NIVEA FOR MEN Active 3 gel za tuširanje)

Okvirna cena 476 dinara

SILVER PROTECT KUTIJA

Dan počinje sasvim obično. Alarm, buđenje, kafa, pa tuš. Silver gel za tuširanje i Silver dezodorans savršen su uvod u veoma poseban provod. Srebrna zaštita je tu i spremni ste za sve što Nova Godina donosi.

(NIVEA FOR MEN Silver Protect dezodorans u spreju, NIVEA FOR MEN Silver Protect gel za tuširanje)

Povezana vest:  Kompanija Knjaz Miloš obeležila Svetski dan voda

Okvirna cena 493 dinara

NIVEA FOR MEN Q10 KUTIJA

NIVEA Pure Impact gel za tuširanje učiniće da se osetite obnovljeno i spremno. Energija koju donosi NIVEA FOR MEN Q10 skin energy losion ostavlja utisak. Najbolje od svega je što ujutru vaše lice neće odati gde ste i koliko dugo bili.

(NIVEA FOR MEN Pure impact gel za tuširanje, NIVEA FOR MEN Energy losion posle brijanja)

Okvirna cena 736 dinara

SPORT KUTIJA

Nagrada za sve one koji se ne štede kada rade: nekoliko vrhunskih stvari koje možete učiniti za svoje umorno telo. Potpuno tuširanje, aroma koja obnavlja – Sport gel za tuširanje. Ledeni talas dezodoransa i perfektni stil atraktivnog muškarca uz NIVEA FOR MEN styling gel.

(NIVEA FOR MEN Sport dezodorans u spreju, NIVEA FOR MEN Sport gel za tuširanje, NIVEA FOR MEN  Sport Gel za kosu)

Okvirna cena 744 dinara

ETERNITY NESESER

Mleko za telo, dezodorans i plava krema – to je sve što vam treba za savršen izgled. Možda još samo jedan detalj – sjaj za meke usne i najlepši osmeh.

(NIVEA Body Mleko 400ml, NIVEA Osvežavajući dezodorans u spreju, NIVEA krema opšte namene 150ml, Labello Classic)

Okvirna cena1 127 dinara

SOFT SMOOTH NESESER

Nežno kao kremasti osećaj na koži. Prefinjeno kao blagi miris NIVEA mleka za telo. Diskretno kao hiljadu kapljica dezodoransa koje lagano padaju po koži. Kao mek osećaj topljenja kreme pod prstima. Kao dodir njegovih usana pri susretu sa vašim.

Nežno kao kremasti NIVEA losion koji kao svila obavija savršeno veče puno romantike.

(NIVEA Body Kremasto Mleko 250ml, NIVEA Sensitive Protect dezodorans u spreju, NIVEA Soft 100 ml, Labello Hydro Care)

Okvirna cena 1.060 dinara

LONG REPAIR NESESER

Za sve lepe žene koje zavode kosom – savršen set za dugu, negovanu i zdravu kosu.  Bogati miris kašmira na koži i nežni dodir plave NIVEA kreme učiniće vas neodoljivom.

(NIVEA Hair Care Long Repair šampon za dugu suvu kosu, NIVEA Hair Care Long Repair balsam za dugu suvu kosu, NIVEA Hair Styling Long Repair sprej za dugu suvu kosu, NIVEA Bath Care Kašmir kremasto ulje za tuširanje, NIVEA Krema opšte namene 30 ml)

Okvirna cena 1.030 dinara

CLASSIC KUTIJA

Postoje devojke koje troše bogatstvo na svoj izgled, ali efekat koji ostavljaju nije dovoljno dobar. Postoje i one koje se samo neguju na pravi način i postižu pravi efekat.

Povezana vest:  Najveći uspeh Hemofarma u 2020. - BRANILI ZDRAVLJE, SAČUVALI POVERENJE

Sjajno mleko za telo, NIVEA krema i NIVEA Fresh natural dezodorans – sasvim dovoljno da budete lepi i sebi i drugima.

(NIVEA Body Mleko 250ml, NIVEA Deo Osvežavajući dezodorans u spreju, NIVEA Krema opšte namene 75ml)

Okvirna cena 740 dinara

PEARL & BEAUTY KUTIJA

Postoje trenuci kada želite da budete spremni za veče više nego ikada. Zavodjenje nije laka igra. Savršen saveznik se NIVEA Pearl&Beauty kremasto ulje za tuširanje i NIVEA Pearl&Beauty dezodorans. Senzacija za čula sa sjajem čistog bisera. Dobitna kombinacija za zvezdu večeri.

(NIVEA Biserna lepota dezodorans u spreju, NIVEA Biserna Lepota kremasto ulje za tuširanje)

Okvirna cena 486 dinara

PURE&NATURAL KUTIJA

Priuštite sebi i svom telu prirodne sastojke, ulje argana i organsko ulje jojobe, arome jasmina i lekovitu negu udaljenih egzotičnih predela. Vratite telo u ravnotežu. NIVEA Pure&Natural – deo dragocene prirode za kojom svi toliko čeznu. Savršeno za doček Nove Godine u planinskoj kolibi.

(NIVEA Pure & Natural Hranljivo mleko za telo 250ml, NIVEA Pure & Natural Jasmine dezodorans u spreju)

Okvirna cena 560 dinara

TIME KUTIJA

Danima planirate to posebno veče – šminku, cipele, haljinu, frizuru. Svaki detalj je važan. Ne dozvolite da vam sitnica poput tragova dezodoransa na novogodišnjoj haljini pokvari provod. Obucite svoju omiljenu haljinu, naprskajte NIVEA Black&White dezodorans i provod može da počne.

(NIVEA Harmony Time kremasti gel za tuširanje, NIVEABlack&White nevidljivi Clear dezodorans u spreju)

Okvirna cena 486 dinara

EVERGREEN KUTIJA

Savršena nega je uvek u modi: NIVEA kremasto mleko za telo i kremasti gel za tuširanje savršen su par. Miris badema i prirodni minerali, vitamini i svilena meka pena čine kožu mekom i neodoljivo mekom.

(NIVEA  Kremasto Mleko 250 ml, NIVEA Kremasti gel za tuširanje)

Okvirna cena 540  dinara

RELAX KUTIJA

Savršena kombinacija za podizanje raspoloženja? Potrebna su tri sastojka: snažno voće, voda koja odnosi sve probleme i vi! Ima li išta bolje od mističnog mirisa Acai bobica i glatke pene od borovnice? Osvežite se i pronesite gradom opijajući miris voća.

(NIVEA Powerfruit Relax gel za tuširanje, NIVEA Dvostruki efekat ljubičasti dezodorans u spreju)

Okvirna cena 486 dinara

Q10 KUTIJA

Svaka godina je puna uspomena koje vas čine srećnom – dočekajte još jednu spremni za sve što nosi. Izaberite da ne brišete godine, već samo bore. Sa novim sastojkom, dragocenim kreatinom, dnevna i noćna Q10 krema, kao i mleko za čišćenje rešavaju problem bora i hidriraju kožu lica. Neka godine prolaze – vi ostanite jednako lepi kao i pre 5 ili 10 godina.

Povezana vest:  Siget Festival i Viber objavili Misiju: Sitizen na Viberu za 2017!

(NIVEA  Q10 Dnevna krema, NIVEA Q10 Mleko za čišćenje lica, NIVEA  Q10 Noćna krema)

Okvirna cena 1.353 dinara

NIVEA Aqua Effect kutija – ZA NORMALNU KOŽU

NIVEA Aqua Effect proizvodi za čišćenje i lep izgled kože normalnog tipa. Formulacija sa vitaminom E i Hydra IQ koja pojačava hidrataciju kože i čini je savršeno osveženom. Tonik čisti i osvežava kožu i optimalno je priprema za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

(NIVEA Aqua Effect dnevna krema za normalnu kožu, NIVEA Aqua Effect Tonik za čišćenje lica za normalnu kožu, NIVEA Aqua Effect noćna krema za normalnu kožu)

Okvirna cena 927 dinara

Aqua Effect kutija – ZA SUVU I OSETLJIVU KOŽU

NIVEA Aqua Effect proizvodi za čišćenje i hidrataciju za suvu kožu sadrže prirodno bademovo ulje i Hydra IQ. Ovi sastojci imaju umirujući efekat, sprečavaju gubitak vlažnosti kože, dehidrataciju i koža ih lako upija. tonik za suvu i osetljivu kožu ima efekat hidriranja i priprema kožu za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

(NIVEA Aqua Effect dnevna krema za suvu i osetljivu kožu, NIVEA Aqua Effect Tonik za čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu, NIVEA Aqua Effect noćna krema za suvu i osetljivu kožu)

Okvirna cena 927 dinara

NIVEA Aqua Effect kutija – ZA NORMALNU KOŽU I TORBICA ZA NAKIT GRATIS

Omiljeni proizvodi za negu i torbica u koju staju ključni komadi nakita kada se u brzini pakujete za put. Sve što vam je potrebno pored ovoga je jedna lepa haljina, udobne cipele i veliki osmeh kada vas on u poslednjem trenutku pozove da negde zajedno pobegnete za Novu Godinu.

Formulacija sa vitaminom E i Hydra IQ koja pojačava hidrataciju kože i čini je savršeno osveženom. Nivea Aqua Effect mleko za čišćenje čisti kožu temeljno i nežno dok istovremeno hidrira kožu čineći je neverovatno mekom i nežnom.

Nivea Aqua Effect hidratantna krema pruža koži dubinsku hidrataciju. Za negovanu, zdravu i lepu kožu lica. Budite negovani i uživajte u čarima negovane, hidrirane, osvežene i lepe kože-

(NIVEA Aqua Effect dnevna krema za normalnu kožu, NIVEA Aqua Effect Tonik za čišćenje lica za normalnu kožu)

{vsig}NIVEA_NG_2012{/vsig}